Hshshzgsghzhshs Nasılsınız kızlarrr nasıl gidiyor bebişleriniz kaç kilo olmuş haydi gelin sohbet edelim💖🌸
Ahsensmom Hshshzgsghzhshs 33+2 yim şuan. Bu zamana kadar aşırı rahat geldim ama iki gündür agirlasip daraldigimi hissediyorum bebisin kilosunu bilmiyorum 34+2de randevumuz var. Ama 29+6da 1860 gramdı 🥹🥹 ama artık daralıyorum gerçekten henüz kilo almamistim ben muhtemelen kilo da almaya basliyorum daha hicbir hazirligim da yok ruhsal olarak da daralıyorum 😭😭
Baby_B Hshshzgsghzhshs agirlastim bunla beraber zorlasmaya basladi Direncli idrar yolu enfeksiyonu olmusum belirtim yoktu ama 6 gunluk igne yazdi doktorlar Ona basladim bugun..Neyse ki hazirliklarimiz bitti sayilir☺️ Sizin nasil geciyor
Hshshzgsghzhshs Baby_B bende ağırlaştım iyice hazirliklarim daha bitmedi herşeyini aldık ama yıkama ütüleme var onları da parça parça yavaşça yapıyorum bende de enfeksiyon çıktı 6 günlük ilaç kullandım pazartesi kontrolüm var tekrar idrar veririm inşallah geçmiştir
Baby_B Hshshzgsghzhshs insallaahh Bana hap veremediler cok direncliymis gecirmez dediler İgneyi tedirgin kullanmaya basladim ama bebeklerede yapiyoruz dediler
Beryy Hshshzgsghzhshs aşermemiz olmadı ama iştahımız çok açık ilk günden beri hiç biseyden tiksinmedm bulantı vs olmadı 😅 öyle muz avokado falanda yemiyorum daha fazla kilo almasın diye ama ne yersem yiyim kapışıyor belli 🤣
sulesare Baby_B ben iğne olarak değil serum olarak aldım yatış yaptığımda bence korkmayın diğer türlüsü daha sıkıntı