Ayseleraslan Hanımlar temizliğime 1 kaç hafta önce başladım dolaplarımın içini yatak odamın dolaplarının içini kapıları sildiö yavaş yavaş hastane çantamı bebeğimim dolabını yerleştirdim bugün son olarak eşim camları duvarları sildi halıları çırptı evdeki herşey yıkandı doğuma hazırım biraz erken oldu belki ama son günlerde çok telaş olmasını istemiyorum kuran okumak istiyorum ve inanılmaz hareketliyim son haftalarda
Tospik Ayseleraslan maasallah canım şimdi de eğer yapmadiysan dondurucuna börek kurabiye sarma felan yap koy elini alır bende hallettim herşeyi çok şükür 😁
SevgibiR Ayseleraslan bnde halıları vermek istiyorum yıkamaya ama annem mevlüte yakın verirsin dedi nasıl yapsam acaba
Ayseleraslan Tospik onlarıda kayınvalidemle annem yapsın artık canım 😂😂 benden bu kdr gerçi eşim yaptı herşeyi Allah razı olsun 🙏🏻
Tospik Ayseleraslan hmmm varsa yaptiracak birileri o daha iyi tabi ben ailelerden uzak olduğum için yaptim yaptim koydum sagolsun benimki de çok yardımcı oldu şimdi bebislerde sıra bu kadar uğraşa saglikla gelsinler inşallah 😁😂
Prensesimiz Maşllah canım çalışkansın ben 38+5 oldum hiçbir şey yapmak istemiyorum. Eşimde yardım etmiyor
Ayseleraslan Prensesimiz doğurdum doğuracaksın canım yardım olmayınca zor tabi ama sanada spor olur yap bence
Mehtapsato Ben 32 haftaligim cuma gunu temizlik yapiyim dedim mutfak dolaplarindan baslamistim son bi iki parca alicaklarim vardi hastane icin cumartesi de gidip onu aldim ve kanamam oldu simdi hic birsey yapamiyorum esim sehir disinda calisiyo kimsem yok ve benim tum isim kaldi 😔 ama hic birsey kizim dan degerli degil kalsada olur
Ayseleraslan Mehtapsato aynen kalsın canım bence hiçbişey bebeğinden önemli değil herşeyi yaparsın yerini doldurursun ama onların yeri dolmaz hiç üzülme 🙏🏻
Mehtapsato Ayseleraslan valla oyle dusunki kucagina almadan bile bisey olcak diye icimiz yaniyo parcalaniyo allah kimseye evlat acisi yasatmasin
Sla52 SevgibiR doğru demiş canım bende öyle yapıcam valla zaten gelen giden olur doğumdan sonra illa yine kirlenir Mevlüt’ten sonra gelenin azalır artık kirlenme süren uzar 😊
Ayseleraslan SevgibiR çok kirli değilse bence mevlütten sonra bile verebilirsin ben yakın zamanda yıkatmıştım temizler mevlütten sonra vericem çok kalabalık olucak yine batıcak çünkü
Yokk Ayseleraslan gce 39 haftalık olcam yarn annemler gelicek temizlik için cam perde ne varsa silicz cantmz dolbmz hazr 🙈🙏💙