NoName_ Budak41 yaa ilker beyle ilgli bende o tarz yorumlar okudum ama inşallah iyi gününe denk gelirsinizz o anlatmazsa siz sorun merak ettiklerinizi,resim zaten vermiyorlar bari çekmenize izin versinler mutlaka onuda sorun inşallah çok güzel geçer 🌸
NoName_ Budak41 merhabaa detaylı ultrason randevunuz nasıl geçti umarım herşey yolundadır sormayı unuttum taşınma telaşım vardıı memnun kaldınızmı
Budak41 NoName_ randevumu değiştirdiler ilker beyden raziye hanıma aldılar dün gittim herşey yolunda diyemem maalesef down sendromu olabilir dedi raziye hanım ense kalınlığı fazla çıktı amniyosentez yapıldı bugün çok ağrılı geçti dua ediyorum sürekli inşallah sağlıklıdır
NoName_ Budak41 raziye hanıma denk gelmenize sevindim, işlem içinde çok geçmiş olsun hiç üzülmeyin bunlar yüzde yüz doğru sonuçlar değil amniyosentez sonucunuz tertemiz gelecek inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi
NoName_ Budak41 çok zor biliyorum düşünmeyin desemde düşüneceksiniz ama emin olun 1 ay sonra boşuna üzülmüşüm diyeceksiniz sağlıklı denmesi bile yüzde yüz kesin sonuç değil o yüzden elinizden bir şey gelmez duadan başka bebişiniz için bol bol dua ve sadaka bu süreçte inşallah güzel haberlerini alıcaksınız❤️