Zakine 20 gunluk bebem var gaz problemleri ufaktan basladi uyku problemleri yasamaya basladik artik iki gundur ,portetif beşigi var ve hamak denen beşik var suan ikisindede uyumuyo iki gundur ayaga alisdi ayakda sallarsan uyuyor,kucakda uyuyor.
Helloyaa Zakine aynı bizde, hamakta beşikte uyumuyor gazı var ayak kucak bazen çok durmazsa elde sallama, keyfi öyle istiyor herhalde diye çok şey yapmıyorum
Anneeadayi3 Zakine benim bebiste kolikti en büyük pişmanlığım elektirikli süpürgeyle pış pış sesi açarak uyutmak oldu internetten 9. Ayına girecek gece hala bu seslerle uyutuyorum gündüz açmıyorum ama gece bu piş piş sesini kesmem lazım çünkü belli bir noktadan sonra kafa götürmüyor
Zakine Helloyaa bizimde ayni o şekil memede uyuyor,kucakda yada ayakda sallanarak uyuyo hemen ,iki gundur bunlara alişdi ,saka gibi.merak etdim acaba herkes nasil uyutuyo ,benmi beceremedim besiklerinde uyutmayi diycemde iki gun oncesinde cok iyi uyuyordu
Zakine Neferut vallah bizimki bir aylik bile degil diyorum sen ne anlarsin ayakda sallanmayi,))iki gundur ayakda sallama yi sevdi heralde hemencik uyuyo
Kylr İlk kızımı 4 yaşına kadar ayakta sallamış biri olarak ayakta sallamanın zorluklarını bildiğimden hem otomatik sallanan beşik hem otomatik anakucsğı aldım 😄 tabiki büyük konuşmuyoruz asla yapmam etmem diye, ama kızım ayakta sallanmaya alışık olduğu için heryerde ayak arıyordu. Şezlongda bile ayağımda salladığımı biliyorum. Bebek arabasında giderken uyumazdı. O yüzden şimdi ayağı hiç tanıtmak istemiyorum ama şartlar ne gösterir bilemiyoruz tabiki
Zakine Kylr aynen oyle bende ilk oglumu ayakta gece. Boyunca kalirdi bide kiloluydu ayaklarim uyusurdu o derece,,,on sene sonra ikinciyi dogurdum ,bir anda kendimizi ayakta bulduk)))
Berivanlina21 Anneeadayi3 ya benim bebiste kolik bazen mecbur kalıyorum açıyorum uyuyor kapattığım gibide uyanıyor napcam ben 😪