Gamzecebecii Kızlar 34 haftalık olacağım inanılmaz ateş basması oluyor geceleri terlemiş bir şekilde uyanıyorum olduğum il de öyle sıcak bir yer değil -23/-25 falan görüyor ev normal sıcaklıkta yani geceleri aşırı kötü oluyorum benim gibi olan var mı 🥲🌸
BelisMelis41 Gamzecebecii var var hiç merak etme hakılelıkten once asırı usuyen bırıydım sımdı evı 21 dereceye ayarlıyorum o bıle sıcak getırıyor ama 1 kızım daha var hasta olmasın dıye 21 ayarlıyorum oda. Gece gunduz hıc farketmıyor su sogukta kısakolluyla bıle gezebılırım… doktoruma söyledım bu durumu dogumdan aonrada bır sure sıcak basacak demıstı.. ılk bebegmde yaz ayınıda yasamıstm asırı berbattı. Allahtan bunda yasamadm cok 😀😀
_mucizem_ Gamzecebecii 29+2 haftalığım 4 gündür akşam yemek yiyemiyorum. Ateş basması bulantı kalp çarpıntısı çok kötü yapıyor beni. Nedeni nedir acaba ?
Gamzecebecii BelisMelis41 ay ben kıştayız normalde hep buz gibi olur ellerim ayaklarım varya şuan sıcaktan yatamıyorum camı açtım 😂😂eşim diyor gece gece cam mı açılır balkona çıkıyorum rahatlamak için 😂düşün balkonda sularım var 5 litrelik onlar bile soğuktan donmuş durumda ama bana hâlâ sıcak geliyor bir hayırlısı ile doğursaydım😂
BelisMelis41 Gamzecebecii coook kyı anlıyorum saat oldu 4 suandada bana bastı Bi sıcak sankı kafamdan asagıya kaynar sular dokuyorlar 😀
Gamzecebecii BelisMelis41 bende habire uyuyorum uyanıyorum ya sol kasığımm felaket ağrıyor birde sanki doğurcam 🥹🥹
BelisMelis41 Gamzecebecii oyyy zamanında geldin minik inşallah benmde belım kopuyor agrıdan bugun biraz zorladım kendimi
Yisimin Kızlaaarrr benimde müthiş şekilde ateş basması soğuk soğuk terleme.. nasıl zorluyo anlatamam 2 3 gündür. Çözümü var mı a