nigarsnh Kızlar çok ozur dilerim benden bu gun boyle sümüksü şefaf rengde akinti geldi yarinda 37 haftama giriyorum sizce nişan ola bilir yoksa enfeksiyonmu ? Enfeksiyon ola bilirse nasil anlarim ? Ve ya nişan ola bilirse başka nasil anlarim ? 😊
asenat-63 nigarsnh eğer gelen şey küçükse enfeksiyondur yok eğer baş parmağınızdan büyükse nişandır benim enfeksiyonum var bazen çikanlara aklım bile şaşıyor ama nişan berrak olmuyor hafif sarı ve kan oluyor tabi bende damar şeklinde inceydi kan kısmı
9Busra9 nigarsnh bu enfeksiyon değildir nişan olabilir bazılarında parça parça gelir ama sümüksü yapıysa korkmayın benimde olduğunda doktora sormuştum sümüksü yapı ve şeffafsa endişelenecek bir şey yok demişti
Hunilianne222 nigarsnh benimde bugün sabahtan beri şeffaf akıntım geliyor mukus gibi bugün sürekli geldi 38+3 üm ama ilk iki çocuğumda hep nişanım geldiği için Nişanıda biliyorum sarı kanlı oluyor kafam karıştı benimde
nigarsnh Bedriye12 🤦🏻♀️umarim enfeksiyon diğildir kanimda pirtilaşma vardi zaten 36 haftaya kadar ilac kulandim şukur normala indi şimdide enfeksiyon cikmasin ya birde onla uraşmayayim 😫
Bedriye12 nigarsnh şeffafsa enfeksiyon olacağını zannetmiyorum bende de oluyor çünkü ara ara tahlil yapıyorum daha enfeksiyon hiç olmadı bende
nigarsnh Bedriye12 Bende aslinda bazen çok ozur dilerim vajinada kaşinti oluyor ancak doktorum idrar testi yaptiriyor idrarda enfeksiyon cikmiyor ve onun başka testi varmi bilmiyorum tam 🤷🏻♀️
Eylul41 nigarsnh kaşıntı yanma koku kizariklik idrar esnasinda yanma agri vs bu sekilde. Bel agrisida yapabilir
asenat-63 nigarsnh şöyle olusan akıntı eğer 20 dakika tene temas ederse hemen tahriş olur(bende öyle sizde olurmu bilmiyorum)kötü koku akıntı su gibi olan iç çamaşirında yeşilimsi renk verir bazen böyle leke şeklinde kesilmiş süt gibi gelir kaşintı çok olur afedersiniz ilişki esnasında acı ve yanma olur
nigarsnh 9Busra9 bacak bacak uzerine atma testi var ya onu yapdim ilk defa az once ata bildim bacakmi bacak uzerine ancak biraz zor atdim asilnda tamda inanmiyorum oyle seye merak icin yapdim 🤣
nigarsnh Eylul41 o zaman bunlarin bende olani bir kaşinti o da ilk haftlardan beri var ve kaşiyibda kanatdim icin idarara cikinca yakiyor amma 1 saat sonra yara kapaniyor sanki ve idrara cikinca yakmiyo bende bir bu var akintida dediyim bu gun geldi
9Busra9 nigarsnh benim nişanım geçen hafta geldi açılmam var ama bebiş yok su yok yarın gidicem kontrolüm var merak ediyorumm ☺️☺️🥰🥰
Merloza 9Busra9 nişandan kaç gün sonra doğum yaptınız? Benim geçen perşembe geldi, sancım yok ama. İkizlerim 30 haftalık o yüzden paniğim biraz.
nigarsnh Hunilianne222 Benim ilk oldu icin sizden daha cok baya bir kafam karişti bacak bacak uzerne atmayida merakdan yapdim atdim yalniz zor atdim😂
nigarsnh 2kidsmomm eğer nişansa 37 haftaya yarin giryorum boyle olsa normal doğum yapa bilirmiyim ve y doğum yapsam bebek icin kötumu olur acaba 🤔
2kidsmomm nigarsnh 36+5te normal doğurdum hiçbir sıkıntı yaşamadım şükür. Korkmayın sağlıkla kavuşun bebeğinize