ozlem6060 U_acgz bende öyleyim 36+4 karnım hep taş gibi ve hareketlerini az hissediyorum sizdede öylemi
Berivanabk34 ozlem6060 bende 36+2 yım bugün az hissettim daha yeni hareket ediyor bı ara tedirgin oldum
ozlem6060 Berivanabk34 bende hocaya söylüyorum bu ara sanki çok az ve nasıl diyeyim böyle vurduğunda falan güçsüz gibi ve hala doğum pozisyonuna dönmedi😪😪😪
yeni_anne2 Berivanabk34 aynı haftadayız 36+2 günlerdir sabah aksam durmayan çocuk bugün çok güçsüz hareket ediyor sabahtan beri kafama taktım aynı şeyi yaşayanları görünce rahatlradım biraz
U_acgz ozlem6060 Hareketlerde değilde bende de karın sertliği yoğun bizde daha dönmedik ne zaman dönecek acaba
Berivanabk34 ozlem6060 yok benimki döndü bazen taş gibi yapıyor baya sert vuruyor çok şükür ama bazen çok durgun oluyor doktor uyuyor diyor hatta cuma nst girdim serumla uyandırdılar ama ben hissediyordum kıpırdiyordu nstde çıkmıyormus
elifefe34 U_acgz bende 37+3 haftalık hamileyim bende de üç gündür karnımda sertlik var ve ishalim doğum başlangıcı belirtisi diye okumuştum bir yerde ve bebegım ters hala dönmedi doktorum yarın sezeryan için gün verecek dönmez dedi
Berivanabk34 yeni_anne2 hiç hareket etmezse sıkıntı ama arada ediyor da sıkıntı yok benimki bugün çok hareketli çok şükür sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah 🥰🐣