esractn Hazaldalilar 11-12. haftada ogrenende var daha geçde. Ama 16.Haftayı falan beklemekte fayda var 😊 benimki 15+3 de tekinin erkek olduğunu öğrendik bugunde netleşti, bugun 17+3olduk diğerini de kiz gibi dedi daha net degil yani teki 🤷♀️🙈
Kvsrnl123 Hazaldalilar 15 de erkek dendi 16. Haftada %90 erkek dendi baklım 19. Haftada da tam belli olacak 🤗
Aylin35 aynlll bebeğinizin cinsiyeti ne bi mahsuru olmazsa erkek bebek ler erken gösterirmiş diye duydum da
aynlll Aylin35 amin canım hepimizin yavrularını sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder sen ne kadarlık hamilesin
tesbihlibebek Banada 12 de bi doktor erkeğe benziyor dedi 15 haftalıkken kendi doktorumda muayenem vardı direk erkek dedi arkası dönüktü ama bayağı uğraştı önünü çevirdi organı görmesem bile ben erkeğim diye bağırıyor oğlun dedi şuan 18 haftalığız ve aslanım durmuyor tekmelerceee
Zeynepkozan 13. Haftadayken ikili taramada doktorum gordu ama soylemedi diger hafta gittik o zaman soyledi erkek 😊
Hazaldalilar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar çok sağolun hepiniz 6+3 üm Mart 20 de eşimin Doğum günü acaba o zaman öğrenebilir miyim diye sormak istedim cokteşekkürler hepinize