Hilalyrdkl mucizemgelsin61 evet elin de olmuyor tutamıyorsun doğum anında içine bir sürü hava giriyor . Bende çok utanmıştım olunca ama sonra geçti .
Fatmaacylnn mucizemgelsin61 evet bende 12 gün önce doğum yaptım istemsiz bi şekilde oluyor çok utanıyor insan ilk başlar da idrarı mı tutamama da vardı bende ama yavaş yavaş geçmeye başladı
deletedmom43191 mucizemgelsin61 oluyor elbette ilk dogumda yemek yerken eşim ve kaynanamla odadaydim hiç anlamadım gazim çıktı kaynanam odadan kovdu çık dışarı diye 🥹🥹🥹
Talentedmom mucizemgelsin61 sezeryanda daha beter oluyor kestikleri için hatta çıkaramamak daha berrbat bir ağrı artık öyle bir şey ki yeter ki rahatlama moduna giriyorsun
mucizemgelsin61 Hilalyrdkl Yaaa çok kötü bir durum ya moralim aşırı bozuk yani😏 neyse geçiyormuş inşallah geçer yaa amaan ..
Hilalyrdkl mucizemgelsin61 mutlaka geçer merak etmeyin . Bende servise çıktığımda yaşamıştım. Evde de bir kaç kere başıma geldi sonrasında düzeldi . Bunlar normal öyle düşünün .
mucizemgelsin61 Hilalyrdkl Ne biliyim ya üzüldüm bu duruma yani psikolojimi bozdu neyse içimi rahatlattınız biraz teşekkür ederim🌸
mucizemgelsin61 Fatmaacylnn Gerçekten mii ayy dedim bitek ben mi yaşıyorum bu durumu evet gerçekten çok utanç verici😢 inşallah benimde geçer tez zamanda
mucizemgelsin61 deletedmom43191 Ayyy gerçekten mii ya off çok kötü bi durum gerçekten ya kaynananında o şekilde verdiği tepki çok yanlışmış ama neyse .. Bende işte eşimin yanında tutmaya çalışıyorum ama yok duyuyordur illaki ama duymamazlıktan geliyo
Srp53 deletedmom43191 ay terbiyesiz kadın çıkarken öyle dediğinde bu sefer daha kuvvetli bir zortlatsaydınız.
deletedmom43191 mucizemgelsin61 kaynanam zaten herseye bir kulp takar mutlaka daha doğumdan yeni çıkmışım 1 2 saat olmuş anlayışlı olması gerekirdi
deletedmom43191 mucizemgelsin61 sıkıntı etme oluyor yani isteyerek olan bir durum yok kocalarda herseyi duymasın yani
Talentedmom mucizemgelsin61 hem de daha fenası çektim çok iyi bilirim sırf bu yüzden geç taburcu olmuştum
deletedmom43191 Srp53 😅😅😅 terbiyesizle terbiyesiz olunmaz ben birde çıktığında pardon dedim utandım yüzümü kapattım çık dışarı dedi 🥹🥹🥹