Gzemmsvr Kizlar grip oldum hamilelikte ıhlamur çayı içiyor musunuz? Gribin bebeğe zararı olur mu acaba?
Busramnida Gzemmsvr ben 14 haftalıkken grip oldum hatta çok ağır geçmişti günde 1 bardak ıhlamur içmiştim öksürük vs vardı pekmezli su içtim ilaç kullanamadığım için daha yeni yeni toparlıyorum kendimi 🌸 size de geçmiş olsun
TugceOrak Gzemmsvr ıhlamur haftada 2-3 kez içiyorum hasta olmamak için, doktorumun onayıyla tabiki. 23 haftalık oldum çok şükür bi sıkıntı yaşamadık canım. Ballı limonlu güzel bir ıhlamur yap kendine iç
arzdmrrr Gzemmsvr bende grip oldum bi kaç gün evde dinlenip iyleşmeyi bekledim olmadı sonra hastaneye gittim bebeğim gelişimini etkiledi 1 hafta once gdiyrdum hastalıktam sonra durdu hem çok ağır geçiyrsan erken doğuma da sebeb oluyor
Gzemmsvr @TugceOrak @LadyX @Busramnida Teşekkürler kızlar bazı bitki çayları sorun oluyor ya ondan sormak istedim
TugceOrak Gzemmsvr bana doktorum ada çayı hariç abartmadan içebilirsin demişti canım. Papatya çayı da içtim hamileliğimin başlarında. Şuan 23+1 olduk hiç sorun yaşamadım. Yine de doktoruna danış sen ♥️