minikmucizemm_ Son adet tarihim 9 ocak bu 3gün dısındaki günlerde hiç ovülasyon yapmadım şanşa pik gününü dün gördüm ovülasyon testiyle böyle olup gebelik elde eden oldumu
minikmucizemm_ @"Aras_evinn21 testlerdeki 3günüde değerlendirdim adet bitiminin ertesi gününden itibaren gün aşırı değerlendırdım günü bılmedıgımız için burda okuduktan sonra rast gele 9-10-11 şubat tarıhlerı arasında testı yapınca sonuclar bu sekılde cıktı
minikmucizemm_ @Aras_evinn21 böyle günleri değerlendirip gebelik elde ettınızmı yada etrafınızda varmı bılgınız varmı bu konuda
Aras_evinn21 minikmucizemm_ benim maalesef olmadı ama tabi çok kişinin oldu elbette inşallah sizinde olmuştur
minikmucizemm_ Heyecanlı ve merak içerisindeyim 🥲artık gebelik olsun istiyorum rabbim duy sesimi aramızda hamiş güzellikler varsa dualarınıza talibim 🙏🥲🌸
Aras_evinn21 9 ocak son adet tarihim adetimin 24-25 . gün bnmde yumurtlama oldu bekliyorum bnde işte bakalım nasip
minikmucizemm_ Aras_evinn21 bende ovülasyon testıyle 33.günde gördüm bugun 9ocak itibariyle döngümün 34.günü mesela aralık adetımde 9ocaga gelene kadar 23 günlük bir döngü sürecinden gecmıstı o sebepten kafamda cok karısık
Aras_evinn21 minikmucizemm_ ya bazen değişkenlik gösteriyor her ay aynı zamanda yumurtlama olmuyor bazen erken bazen geç olabiliyor bazen o ay olmayabiliyor mesele bu ay yumurtlama olduktan sonra ortalama 14-16 gün içinde adet olunur ondan kaynaklanıyor adet gecikmelerimiz yada erken adet olmamiz ben kendi dongumden bahsedeyim örneğin ben geçen ay ovulasyon takibi yaptım yumurtlama gördüm tam 16 . gün adet oldum