Pemberuya Kızlar yaza doğru bi tane almayı düşünüyorum ama kiwi fakir sinbo ve icotech inceledim sizin öneriniz nedir ☺️
yasen1 Pemberuya kiwi aldım daha yeni az biyerde kullandım baya kir çıktık daha verimli kullanamadım havalardan dolayı kcc 4320
NoName_ Pemberuya kiwi kullanıyorum koltuklarda memnunum ama başlığı küçük olduğu için halı yıkamak için çoooookk uğraşmanız gerekir sadece küçük alanlarda lekelerde kullandım halı için 🥹
Pemberuya deletedmom43191 yaa o daha çok dikkatimi çekti gerçekten☺️ bide sanırım bu sosyal medya fenomenleri de onu öneriyorlardı bi ara
Mor-kelebek yasen1 bende kiwi alabilirim ya çok istiyorum aslında gönül ister ki ihlas alayım ama fiyatları ucmus. Kiwinin de parça sıkıntı varmış korkuyorum
Pemberuya NoName_ yaa 🥺benim halılarım dokuma o da yıkamaya verirken kırk kez dedik ki kesinlikle deterjan kullanmayın sonuç kullanıp yaktılar🤷♀️😃 ee şimdi bu makineyle yıkanıyor mu acaba onu da merak ediyorum
Mutluuu42 Pemberuya bissell marka aldım ben nasıl kır cikardi tavsiye ederim buharlı modelini aldım ben
NoName_ Pemberuya 4320 modeli bendeki dediğim gibi halı yıkanır koltuk ve halı yıkama makinesi olarak geçiyor ama başlığı çok küçük hiçç denemedim 4 metre halılarım mesela ne kadar sürede yıkanır makineye kaç kez su doldurmak gerekir bilemiyorum 🙈