Shedatk Herkese iyi geceler kızlar 🌺 27+4 haftalık gebeyim geceleri uykusuzluk yatakta dönememe gibi sorunlar başladı tabi😇 Bunlar olacak şeyler idare ediyorum ama içime garip bir sıkıntı çöküyor bazen , acaba diyorum haftalar ilerledikçe korku mu başlıyor endişe mi yoksa başka bişey mi anlamıyorum 🥹 sizde de oluyor mu bu gibi durumlar
Kur Shedatk benimde oluyo 23+1 haftalığım eskiden hareketlerini hissetmediğim için sürekli doktora gitmek isterdim şimdi hissediyorum bu sefer de acaba az mı hareket etti diye gitmek istiyorum
Pemberuya Shedatk cnm bende de oluyordu la havle çekiyordum sürekli bide inni künti minezzalimin bu dua çok rahatlatıyor
Fbatmbs Shedatk hamileliğim boyunca iç sıkıntısıyla uğraştım hem ruhum bunalıyordu hem manevi sıkıntılar yaşıyordum. İnançlıda biriyim çok sevdiğim bir hocama bahsettim durumu. Hormonların etkisinin bu süreçte çok etkisi olduğunu aynı zamanda içimizde bir can büyüyor ruhun tabi daralacak ki bebeğine yer açılsın sık sık dua et demişti. Bu konuşmayı yaptığımızda 30. Haftadaydım şu an 38 feyiz bir daha yaşamadım sıkıntı. Durup durup ağlama geliyordu bazen tutamıyor ağlıyordum
Shedatk Kur ilerleyen zamanlarda bazen gün içinde hiç hareket etmiyor kaç kere doktora mesaj aatıp cevap gelmeden hareketlerini hissetmişliğim var 🥹 o kadar büyük bir duygu ki kucağıma aldıktan sonra nasıl bir duygu şelalesi yaşarım bilmiyorum
Shedatk Pemberuya evet doğru söylüyorsun ama allahı hep böyle işim düştüğünde hatırlıyor gibi hissediyorum kendimi yanlış belki düşüncem ama
Shedatk Yolcu_26 kendimi ikna etmeye çalışıyorum aslında bebeğimle kavuşmam için olması gereken bişey o ama sanırım bilinçaltı küçükken doğumla ilgili duyulan hikayeler falan kolay olmuyor
Kur Shedatk bende Şuan öyleyim sola yattım bir iki hareket etti içim rahatladı ama iki gündür az ediyor bunun için doktora gitmeli miyim sizce 🙏
Yolcu_26 Shedatk ben ilk bebeğimi.kayip ettim 6 gün yoğun bakımda yattım kanamam durmadı böyle bir olay başımdan geçtiği için korkuyorum hep ama belki yasamasaydim hiç korkum olmayacak ti
Shedatk Fbatmbs böyle zamanlarda konuşacak birinin olması çok güzel bişey , belkide ben paylaşacak kimsem olmadığından atamıyorumdur üzerimden bu hissi , kah üzmemek mah anlamayacağımı düşündüğümden sorunlarımı hep gizlerim zaten , Buda öyle bişey sanırım
Fbatmbs Shedatk anlatmak bir nebze tabi rahatlatır bu tarz durumlarda ama kapı kapandıktan sonra yine kendimizle başbaşa kalıyoruz. Ben bu süreçte çocuğu etkiliyor muyum diye de çok ağladım doktorum bu konuda rahat olabileceğimi söyledi. Henüz anne ve bebek arasında duygusal bir bağ olmadığı için ağlamanı veya ruhsal sıkıntılarını hissetmezmiş. Modun neye uygunsa ona göre yaşa ağlamak istiyorsan hiç tutma kendini
Shedatk Kur Kur senin haftalarında doktora yazdığımda haftamın küçük olduğunu şuanda hareket rakibi yapmamın doğru olmadığını söylemişti