BMA Istanbul34 sahsen kizi olsaydi bende babasina birakmazdim sonucta gecmisini bilmiyorum🙄😁😁esila koyucaktim bende kiz olsaydi bende kardesimin adi Muhammed di diye cok istedim kırmadı zaten yanina Aliyi o koyfu ortayı bulduk🤭
BMA ebrarmom08 ayyy valla cok guzel bisi ya hic pisman değilim evliligimden insaAllahda boyle gider hep hayirlisiyla al canim kucagina insaAllah saglikla kac haftaliksim
zeynepsalgar1 Aryaalina ilk gebeliğim, 21 yaşındayım ama doğum yaptığımda inşAllah 22 i ile yapıcam♥️ 18+1 olduk bugün 🥰🥰
Pln1994 25+0 ilk gebeliğim 24 yaşındayım Allah’ın izniyle oğlumuz olacak saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim bebeklerimizi bir avazda kurtarsın hepimizi amin 🤗🙏😇
Tuba52 brcslm aynen öyle vallahi 25 te 3 çocuklu olan var çevremde,onlara sorsan onlar yaşlı😂 geç oldu ama güç olmasın inşallah. Bana az kaldı sen yolun başındasın Rabbim saglıklı bi şekilde dünyaya getirsin 🙏
brcslm Tuba52 Benim de öğrencilerim öğretmenim annemle aynı yaştasınız diyor ne diyeceğimi bilemiyorum 🤦🏻♀️ Neyse sağlıklı gelsin hepimizinki de 🙏🏻🙏🏻