Nasip-1 birdilektut15 etkileri olabilir 5 günüydü sanırım gögüs agrısı oldu sizde de öide bulantısına sebeb olmuş olabilir
birdilektut15 Nasip-1 evet canım arada göğüs ağrısıda yapıyor mide bulantısı uyuşukluk felan acaba içinde hamilelik hormonu var ondan mıki
birdilektut15 kubra_t ben küçük bir şehirde yaşıyorum canım ankaraya gittim iğneyi almak için düşün o kadar yok iğne
kubra_t birdilektut15 Ankara’da hangi eczanede buldunuz acaba yardımcı olursanız 💐 biz Adana Mersin alt üst ettik bulamadık
birdilektut15 kubra_t canım sen siteyi karıştır biraz inan bende burdan buldum geçmiş sohbetlere bak ne zaman yap dedi doktor sana iğneyi
birdilektut15 kubra_t ne zaman yap demiş doktor bence bulunur ben buldum allahıma şükürler olsun inşallah onlarda bulur bulduğunuz zaman 2 3 tane alın bence canım malum bulunmuyor☺️
Meralinmucizesi birdilektut15 bende vuruldum ve şu an hamisim Allah gönlüne göre versin inşallah iğnenin 11 inci günü pozitif gordum
birdilektut15 Meralinmucizesi amin canım hayırlı olsun bebişinde inşallah benimkide tutunmuştur 4.günüm biticek benimde çok sabırsızım sen ilk testini 11.günde mi yapmıştın
Meralinmucizesi birdilektut15 evet cnm 11 inci günde yaptım pozitif 4 dakkada çıktı inanmadım gittim kan verdim ertesi gün sonuç dediler sabah tekrar yaptım o 2 dk da çıktı sonra kan testim çıktı 68