Berrakk39999 Elifckmk123 napoli mi tokyo plus mı sence peki ben de indirimdeyken alıyım dedim bu postu görünce çok sevaba girdiniz hepiniz 😀ikisini de aldım birini iptal etcem😀
Elifckmk123 Berrakk39999 bence Tokyo, Napoli tekerlekleri daha kaba ve çift elle kapanıyor yani tekken bebeği birine verip öyle katlaman kazım , Tokyo ise Kenya ile aynı bide 360 derece direk dönüyor
Berrakk39999 Elifckmk123 az yer kaplamaso benim için çok önemli o zaman tokyoyu alıyım çok çok teşekkür ederim 🌸
Gmz_1453 Biz dün e bebek mağazasından kraft kenya modelini aldık ordada online da olan indirimler mevcut mağazayı arayıp varmı yokmu soradabiliyosunuz biz öyle gittik aldık
anneoluyorumm13 Elifckmk123 arkadaşım sana Allah razı olsun demek için geldim 😁 iademi kabul ettiler 15binden Napoliyi aldım çok teşekkür ederim ❤️
Gulpapatya anneoluyorumm13 bende iade ettim tekrar sipariş verdim kraft kenya rahatladım valla 12.600 e aldım ☺️
anneoluyorumm13 Gulpapatya burdan kalan parayla bebeğe kulaktan ölçen ateş ölçer alıcam 😁 birde anne bebek çantası
Elifckmk123 anneoluyorumm13 onları hangi marka düşünüyorsun bende araştırmada içindeyim mcd bag çanta var kız kardeşimde o çok memnun ateşölçerde ise braun iyi diyorlar ama hangi modelini alacağım konusunda kararsız kaldım
anneoluyorumm13 Elifckmk123 bu kadar olur iki markada benim almak istediklerim ateş ölçer braun hem kulaktan hem koltuk altı olarak 2 adet alıcam çantayıda mcd bagden alıcam daha iyisini göremedim çok araştırdım bence en iyileri bunlar ❤️
Elifckmk123 anneoluyorumm13 yine bir indirim haberiyle geldim ben aldım ateşölçeri braun 6520 Hepsiburada da e bebek satıcısı 2087 tl ye düşmüş
Sevolino Mercan0652 ben de indirimi yakalım 12600 e aldım stok mobilde indirime girdikten 1 saat içinde tükendi aslında napoli düşünüyordum ama fiyatı çok cazip geldi kenya nasıl memnun musunuz
Elifckmk123 Sevolino Kenya napoliden daha güzel ve daha kullanışlı ben resmen 1 ay sürekli bebek arabalarını araştırdım karşılaştırdım böyle pratik olsun az yer kaplasın diyorsan kesinlikle Kenya
anneoluyorumm13 Elifckmk123 çok teşekkür ederim mcd bag indirime girer mi acaba siyah grili olanı beğendim ben ☺️☺️