11mrv11 Son zamanlardaki popüler isimlerden istemiyoruz. Klasik isim de olur aslında ama çok kullanılmayan isimler anlamı güzel islama uygun isim öneriniz var mı kızlar 😊
burcuyilmazzz38 11mrv11 oğlum olsaydı asil ismini cok isterdim bekarken de oglum olursa rüzgar koyarım diyordum 2.kızıma hamileyim suan 😂
Accountant 11mrv11 kendi koyacağımı söylemeyeceğim ama Buğra Gökalp göktuğ atakan isimlerini de beğeniyorum
Pinkfloydd 11mrv11 Bera : olgunluk, fazilet ve seçkin kişi anlamlarına gelir. Aynı zamanda peygamberimizin ashabından birinin de bu ismi taşıdığı bilinmektedir.
beysenyil 11mrv11 oğlumun adı Hamza Siraç, Hamza çok ağır bir isim biz hazreti Hamza gibi güçlü bir kişiliği olsun diye koyduk, Siraç ismi de çok yaygın olmayıp anlamı peygamber efendimizin sıfatı nur saçan, yol gösteren anlamında 🌸 fikir olabilir size
EbSa Bende burada bekleyeyim 2. Ye erkek geliyor ama abisininki gibi hemen bulamıyorum birşey 🤦🏻♀️ Yeni isimlerden değilde daha klasik düşünüyorum ama içimede hiç biri sinmiyor 🤷🏻♀️
Accountant gecegunduz hangi ismi beğensem patlayıp gitti daha lisedeyken kızım olursa inci koyucam diyordum aradan 12 yıl geçti inci ismi de çok koyuluyor 😂
momkrm19 11mrv11 Benim listem : [ ] Görkem [ ] Kerem [ ] Kıvanç [ ] Erdem [ ] Özgür [ ] Barış [ ] Ozan [ ] Aziz
Mervecimmm 11mrv11 oğlum olsaydı adını sefa koyacaktım. Hem benim adım Merve olduğu için hem de kızımın adı Şifa uyumlu olur diye. Belki siz de beğenirsiniz Bununla beraber Umut ismini de beğenirim