esra34_ ayse5487 küçük gosuslulerin çok sütü olur derler ne kadar doğru bilmiyorum ama benim de çok küçük 75 beden bol sütüm vardı hep akardı o derece
ayse5487 esra34_ evet annem de öyle diyor onun da öyleymiş endişelenme çok çok olacak diyor ama bilemedim yaa göğüsler hiç oralı olmayınca 😅
Gzde4507 dygsss bn uyurken bile artık rahat sütyen takıyorum nolur nolmaz diye sarkması yine düzelir ameliyatla da kararması inş geçer 😂
esra34_ ayse5487 😂😂 emzirmeden kesince sadece koyulasti benim de ztn küçük bide koyulaşınca beğenmiyirum ama yapacak da bişi yok
ayse5487 esra34_ ay ben şimdi de beğenmiyorum pek bişey değişmeyecek bende koyulaşma filanda yok zaten 😅😅
Saraylokumu aleynaozalpp14 12. Haftamdayız benim de sütyenlerim olmuyor göğüslerim baya dolgunlaştı büyüdü yürürken bile bıngıl bıngıl. Hamile kalmadan önce 75 di 😂😂 sanırım 90 a kadar yolu var bunların
yagmur_17 aleynaozalpp14 bende suan 26 haftalik hamileyim sukir suana kadar hic catlagin olusmadı ama süt damarlari belirginlesti ve buyume oldu tabiki ve hafiften gogus ucumda kararmalar olustu
momy_95 @aleynaozalpp14 ilk zamanlar büyüdü şişti şu anda daha normal kararma ve sarkma oluyor daha emzirmeden