Kubractnzt Bugun bi Ablamla konuştum. Maşallah Doğumu Allah’ın izniyle çok kolay geçmis suni sancı vs seyler almadan kendi sancısı ile 10 cm açıklıkla Doğum yapmış . Bana da şu tavsiyede bulundu Ashab-ı Kehf’in isimleri bir kağıda yazılıp doğum anında anne adayının üzerinde bulundurulursa Allah’ın izniyle doğum kolaylaşırmış. (sağ bacağa yapıştırılabilirmis) . Doğum için dualar var biliyorsunuz Allah’ın izniyle dua ile her şey olur Rabbim hepimize kolay Doğum nasip etsin sağ Salim kucağımıza almak nasip olsun❤️
Seda5892 Kubractnzt bunu kuaföre gittiğimde oradaki bir bayanda demişti yanlış hatırlamıyorsam belirli bir yazılma şekli vardı
Kubractnzt Seda5892 bende baktım netten sırası ile bi de Arapça hali ile yazılırsa daha etkili olur yazmış birisi☺️
Seda5892 Kubractnzt aynen canım oradaki bayan kağıdı göstermişti hatta ama üzerinden 4 ay geçtiği için hatırlamıyorum
Kubractnzt SevgibiR kağıda yazıp bacağa yapıştırılıyordur büyük ihtimalle çünkü yapıştırdığını söylemişti
seyma281015 https://www.halisece.com/sorulara-cevaplar/1321-kolay-dogum-icin-dua.html Burdan bakın kızlar. İlk doğumumda cahillik hiçbişey bilmiyodum ya bide hazırsız yakalandım. İnşallah bunda dualarım eksik olmayacak