Masalceylan 13 haftalık olucaz haftaya ama ultrasona göre 12+5 günlük ben değil de eşim çok merak ediyor dha erken diyorum ama meraklı kendisi kaçıncı haftada öğrenebiliriz net buraya aticam yorum yapmak isteyen olursa amaç eğlenmek güzel oluyor bence😂
edaddk Masalceylan özelde 12.haftada kız dedi aynı doktor 19.haftada yine kız dedi dün devlete gittim erkek görüyorum dedi şaşırdım kaldım hangisine inanayım şimdi ben
Hmyrzdmr Masalceylan 11 haftalıkken % 80 ihtimalle kız dedi özeldeki doktorumuz 13. Haftada %100 doğrulandı kız bekliyoruz şuan 33 hafta :)))
Masalceylan Anneoluyorumhello ne güzel 🥰bende erken öğrenebilirim belki bakalım gösterirse bebis tabi
Hmyrzdmr Masalceylan bebiş bacak arasını göstermezse bile kemik yapısından anlaşılıyor benimki göstermediği halde 11. Haftada doğru tahmin yaptı doktorumuz:))
Momcrn edaddk devlet hastanesi baştan sağma baktığı için diğer doktorun dediğine inan canım 19.haftada yine kız dediyse artık yanılmaz
Masalceylan edaddk ya iste bende bunu yaşamak istemiyorum açıkçası ya çok karmaşık bisey olmuş seninki cnm aslında özelin cihazı falan daha iyi ama bilmiyorum yanılma payı olurmi
Elis27 edaddk dün kaç haftalık tınıx bence haftanoz gayet iyi farklı bir Dr daha giderek teyit edebilirsiniz
edaddk Masalceylan bende özelde ki doktora güveniyorum her gittiğimde en az yarım saat bakıyo yanılmaz herhalde cinsiyet konusunda
Masalceylan 2Princess1Mom ya ne güzel devlet çok geç söylüyor zaten kesin olsun diye yorum dahi yapmıyorlar😂
Rojdaazad Hanımlar peki bende bişey soracam bebek sağ tarafta sol tarafta diye bişey var mı cinsiyet için hani sağda olsa erkek solda olsa kız bu ne kadar doğru ilk hamileliğim baya kafam karışık
Masalceylan Rojdaazad bunlar hep hurafe cnm annemler falan da çok sorar mesela böyle şeyleri inanıyorlar heralde 🙄
Momcrn edaddk evet evet öyledir yani ben bu insanları anlamıyorum devlettekilerde özeldekiler de bu işin bölümünü okumuşlar doktor olmuşlar birisi hakkını vererek yapıyor işini diğeri öylesine yapıyor resmen devlet hastaneleri neden böyle hala anlamadım o yüzden 3.gebeliğim şuan asla devlete gitmem hiç birşeylerine güvenmiyorum
Masalceylan Hmyrzdmr hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim darısı başıma cnm bende özele gitmeyi düşünüyorum cinsiyet için devlet söylemiyor zaten erken haftalarda yorum dahi yapmıyor üstüne kızıyorlar 😂
2Princess1Mom Masalceylan Evet net konuşmadı zaten kıza benziyor dedi sadece ama özeldeki net kız dedi 🤭