07070707 Kızlar 2 gündür leke leke böyle pembemsi yapışkan geliyor devamı sökülmüyor bu yerleşmemi testte dün sabah negatifti ama Nezaman yapmam lazım sence bat dündü başına gelenler yazabilir mi
Masalceylan 07070707 biraz daha gecikmeyi bekle bence cnm 21. Günde öğrenen biri olarak söylüyorum adet olmadıkça herzmn ümit vardır yeterki stres olma rabbim gönlüne göre versin 🤲🥰
aynebileyim İki gün sonra tekrar deneyin testi. Ben de aynı durumdayım ama benim gecikmedi daha 3 gün var. Muhtelemen adet olurum ben
07070707 NoName_ yani şuanda yapsam da çıkmaz ben daha önce dış gebelik yaşadığım için biraz korkum var o yüzden bi panikliyim tekrarlar diye teşekkürler cevap için
07070707 Masalceylan ya herzaman bi umut var Allah’ın işi ama benim başıma böyle gelmez düşüncesi bugün yarın nasılsa adet olurum kafasındayım şuan😆
Masalceylan 07070707 yok yok sen hep hayırlı olanı güzel olanı ve bebisini iste takdir rabbimin insallah güzel haberler alırsın 🤲🥰
07070707 Masalceylan evet en önemlisi o ama okdar çok negatif gördüm ki herhalde inananamam gibi geliyor 🥰