Lolli Kızlar Dr kesin bir şekilde kız dedi cinsiyete. Böyle kesin denilip sonradan cinsiyet değişikliği yaşayan var mı ?
Busra2013 Lolli yurt disinda yasiyorum 19 hafta olmadan soylemiyorlar mesela 16 da bana erkek dedi 19 da kiz oldu 12 erken bence
Lolli Elis27 bilmiyorum çok emin bir şekilde kız dedi %100 gibi erken değil mi bu haftalar için bu kadar net konuşmak😀
Lolli deletedmom43191 aşırı net konuştu Dr. Bacak arası boş dedi bize de gösterdi ama anlamadım ben pek
Elis27 Lolli cnm bazı Dr lar çok emin şekilde söylüyor değişmiyor mehöet boz gibi . Ama bazılarında değişiyor bişi diyemiyorum açıkcası
Snql16 Lolli kesin dediyse görmüştür yüzde 80 kız diyenler genelde yanılıyor .Hele bacak arasından görmüşse o yüzden emin konuşmuştur
gizz0112 Aslında 12. Haftada cinsel organ oluşuyor ama erken olduğu için yanılma payı yüksek net 14-16 hafta arasında belli oluyor değişedebilir
Lolli deletedmom43191 değişmesini istediğimden değil ama bu kadar erken olunca çevremde de duydum hep yanılmalar. Kendimi şimdiden kıza alıştırdım 😂 Bir de hiç şansım yoktur benim 🙊