-Anonim-1 Kızlar bugün aşırı bel ağrım var vajinama iğne batar gibi ağrı ve yumurtaliklarimda ağrı var ve bugün aşırı ayaklarım şişti bacaklarım değil ayaklarım iyi gelmesi için öneriniz varmı bel ağrım çok şiddetli randevum da yarın acile gitmek istemedim
Elis27 -Anonim-1 belden karnınıza vuran bir ağrı varsa öuhtemelen dogum kasılmalarınız başlamıştır dpgumu kolaylastıracak hızlandıracak hareketler yapabilirsiniz. Dk tutun kaç dk bir geliyor agrı takip edin sancınızı evde çekmeniz daha iyi olur
Aslaninannesi_ Bende aynıydım bugün Nst bağlandım sancım 100 ü vuruyordu düşün az kaldın doğuruyordum 😀 sende acile git çektir haftan ileri çünkü
Aslaninannesi_ -Anonim-1 sanki iğne batıyordu vajinama kasık agrım ve bel ağrım vardı açıklığıma bakmadı zaten sezaryenim var 38 i görelim diye bekliyoruz
-Anonim-1 Aslaninannesi_ geçen hafta açıklığım başlamıştı benimde 1 cm den sonrasına doktor bakmadı.ama.bugun vajina batması üstüne aşırı bel.agrisi mahvediyor şuanda 😭
-Anonim-1 Aslaninannesi_ sanırım gidicem eşimde görevde telaşlandirmak istemiyorum duş aldım biraz bekleyecegim ağrım aynı ise gideceğim
-Anonim-1 Elis27 belimin ağrısından karnıma yani kasıklarıma vuran ağrıyı az hiisediyorum ama gün içinde vajinamda batma oturamama yaşadım dediğiniz gibi şuanda bir dk tutacağım nedir daha net anlarim
Elis27 -Anonim-1 bence cnm sen şimdi squat falan ördek yürüyüşü gibi hareketler yaparak sancını artırmaya çalış anladığım kadarıyla tam sancın yok suyun da gelmediyse hiç korkma endişelenme ve sıcak suda oturma squat ördek yürüyüşü gibi hareketler ile dogumunuzu kolaylaştırabilir siniz.
-Anonim-1 Elis27 hergun düzenli yapıyorum.sabah akşam merdiven dahi inip çıkma.plates topundan kalkmıyor oldum ama sancım artmıyor sıcak düşün altında dahi squat yapıyorum.yok.hafif.bir sancı var sadece
Elis27 -Anonim-1 gelecek merak etme artacak sıklaşacak inşallah hayırlısıyla bebeğini kucagına alırsınız inşallah 😍
-Anonim-1 Elis27 gittim hastaneye sancim bir iki yerde çıktı 80 buldu . Rahim ağzı yumuşamış bu hafta bekliycez eğer gelmezse yatış yapılıp suni sancıyla bakılacak