Korkusuz SuEr_Tu1512 bende yumurta tembelliği var adetin 4.günü klomene başladık 5 gün yumurtamin büyümesini sağladı belli bir boyuta gelincede yumurta çatlatma iğnesi kullandırdı doktor o iğneyle 36saat sonra gelişen yumurtalar direk çatlıyor gebelik için büyük avantaj oluyor ben şuan 9.gundeyim 5gune test yapicam
SuEr_Tu1512 Hgmom1 Benimde aynı minik minik sancı oluyor birde bugün sol tarafım çok kasıldı. Şuanda da afedersin çok gazım ve idrarım var 😪
Hgmom1 SuEr_Tu1512 iş yapıp oturunca özellikle kasıklarım daha çok acıyor.. bende de aynı beyitler var canım ay inşallah hamileyizdir 🤲🏻
SuEr_Tu1512 BebegimVeBenn_ Adetin bittiği ertesi gün 2.idrarınla yapmaya başlıyormuşsun. 1 çizgi koyu kırmızı diğer çizgi de silik oluyormuş. Silik olan çizgi koyulaşana kadar her gün 2.idrarla test yapıyormuşsun. 2 çizgi de koyulaştığı zaten sizin yumurtlama gününüz oluyormuş. O günü ilişki açısından değerlendirirseniz gebe kalma ihtimaliniz daha yüksek oluyormuşş. Bende burdan öğrendim ama daha hiç test yapmadım 🤔
Nilozof SuEr_Tu1512 Yumurtlamanın olduğu gün anlamında kullanılıyor sanırım, gebe kalma ihtimalinin zirve noktasına ulaşmış olması artık yani 😂
SuEr_Tu1512 Nilozof Evet ama anlamadığım şey Bat mesela beklenen adet tarihi deniliyor. Pik de p i k yle başlaması lazım değil mi😅
Nilozof SuEr_Tu1512 Bat 25-26. Daha belirtiler için erken sanırım. Kasıkta ağrılar oluyor ama gaz sancısı gibi, o yüzden güvenemiyorum. Bekleyip görcez 🌸
SuEr_Tu1512 Nilozof Benimde öyle yaa. Bazen dediğin gibi oluyor, göğüslerim acıyor. Ama psikolojik olacağını da düşünüyorum😥🤷
Girlinthesun Nilozof ben de aynı durumdayım 23ü benim de hafif hafif sağ kasıkta ağrılar oluyor ama gaz gibi de anlayamadım😂 göğüslerimde de dokununca hassasiyet var sadece
Melisafurkann Benim bat 24 yumurtlamadan sonra göğüs ucum ağrıdı ama şuan dokununca ağrıyor şuan herhangi bir belirtim yok 2 aydan beri sürekli vücudumu dinleyip negatif sonuç aldım bu ay o şekilde yapmıyorum stres oluyor ama nasip diyorum sürekli
Nilozof Girlinthesun Bende hele göğüs hassasiyeti hiç yok. Ay ne zor işmiş bu ya 😂 Ben hemen oluyo sanıyordum 😂