ayseayseaysee Nurrvldn bilmediğim için soruyorum da kan sulandırıcı iğneyi neden kullanıyorsunuz acaba
Morsevermom Nurrvldn ben de gebeliğimin başından beri kullanıyorum. İlaç biraz yanma yapıyor. Biraz bekleyince geçecektir.
Kkardelenn1 Nurrvldn ilaç yakıyor o ağrıyı söylüyorsanız normal iğne ucu çok ince zaten kaba etinizi iyice kavrarsanız iğneyi hissetmezsiniz ☺️
EceQueen Nurrvldn ağrı da oluyor, kocaman geçmeeyn morluklar da, yanma da, ilaç geri de fışkırabiliyor, kanayadabiliyor. Bazen hiç acımayıp hissettirmiyor bile. Her şey olabiliyor yani:)
cakirmommy Merhaba, eşim benim iğnemi koldan yapıyor iğnenin ilacını çok yavaş bi şekilde enjekte edince sonrasında yanma olmuyor biz de deneyerek bulduk bu yöntemi
EceQueen Nurrvldn sıkı kasa denk geldiyse, kendini fark etmeden kastıysan geri taşıyor ilacın bir kısmı bazen. Bir iki kere fışkırdı da bende geri. Tekra riğne yapsam mı falan diye dişinmüştüm, yapmamıştım
cemre95 Nurrvldn koldan yaptırıyorum ve deneyerek öğrendim havasını alıp iğneyi seri batırıp yavaş enjekte edince acı hiç olmuyor neredeyse