01 Cuma gecesi
@Gulcag arkadaşımıza üzülüp insallah bu gece doğurur diye dua edip uyudum 😂😂😂2 saat sonra lavaboya gittim geri yatağıma geçecektim su geldi ben cisimi yaptım sandım duş aldım geri uyudum sabah ablama söyledim gidelim yinede dedi bende Yok o cisimdi dedim neyse dalga geçerek gittik 9 ay boyunca muayene olduğum dokturum izinliydi diğer doktora gözüktüm suyun gelmiş seni alalım sezaryen a dedi zaten sezaryen olacaktı neyse istemedim önce kendi doktorum olmadığı icin sonra ablam ikna etti kabul ettim hazırladılar beni tabi korkudan olecegim ebeler beni güldürüp sakinleştirmeye çalıştılar hazırlandık ameliyathane ye girdik konuştular biraz sonra iğnem yapıldı hissetmedim bile titriyordum soguk ve heyecandan doktorum geldi hazırız başlıyorum dedi 10 dk sonra kafasını çıkarıyorum şimdi dedi benim prenses ağlamaya başladı bismillah dedi doktor alın bu kızı totosuna vurmaya gerek Yok dedi nasıl güzel ağlıyordu anlatamam ❤️❤️❤️❤️Hemen sakinleştirici yaptılar sonra o müthiş an meleğimi gördüm aşık oldum çok başka bisey 😍😍😍götürdüler benim işlemime devam ettiler tansiyonum düştü flan geciyorum ve benim işlemimde bitti odama geçtik kızım 10 dk sonra geldi ❤️❤️Hemen emzirmeye çalıştılar hemşireler hemen tuttu emdi çok şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Ertesi gün evimizdeydik izleyip duruyorum doyamiyorum ❤️❤️❤️Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum rabbim sagsaglim kucağınıza almayı nasip etsin hepinizin ...