Meralzzgr merhaba öncelikle inşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı ikiz annesi olmak bambaşka bir duygu… banada çook risklerinden bahsedildi, hatta direk ayy tüh tek yumurta ikizi dedi doktor! Gram fikrim yoktu bu gebelikşe ilgil. İlk baştan korkuyu yükledi. İstemedim ne yalan söyleyeyim. Bir oğlum daha vardı ve korktum nasıl olacak diye. Sonra alıştım ve tevekkül ettim. 2 haftada bir perinatoloğa gittim, birde kadın doğumcum vardı. İkşsi sürecimi çok güzel yönrtti Allah onlardan razı llsun ama her şey rabbimden, olursa da olmazsa da… ben süreçte 1 kez bile sıkıntı yaşamadım hamd olsun , yaşayan arkadaşlarım oldu buradan konuştuğum, şimdi gönül dostu olduğumuz. İkisininde bebekleri gayet sağlıklı doğdu üstüne üstlük aralarında zar yoktu. Zar koruyucu olacak inşaallah bu dönemde. Size verebileceğim en iyi tavsiye, motivasyonunuzu yüksek tutmaya çalışın, size hep risklerden bahsedecekler, ama siz Allah’a güveneceksiniz.. tevekkül edin. Bol bol meryem suresi dinlerdim. İnşaallah sizin içinde hayrla sonuçlansın süreciniz 🥹❤️
Eminim çok güzel bir ikiz annesi olacaksınjz💐