gozde-3535 Merhaba kızlar burda erken cinsiyet tahmini yapan arkadaşlara sorup çoğunluğun kız bebiş demesi üzerine kendimizi kızımız olacağına alıştırdık hatta biraz kaptırdık diyebilirim😊 bişeyler alasım var ama kendimi frenliyorum 9-10haftalık gebeler sizde durumlar nasıl😊
miniminibebek gozde-3535 ay hayır bi şey almayın bana buradakiler kız dedi nub,ramzi,yüzük,Çin makas yediklerim her şey kızı işaret ediyordu 🥹kendimi alıştırdım meğerse erkek miş biraz daha sabredin
babyiscoming_ gozde-3535 hayatınızın hatasını yaparsınız 😂 kendinizi kaptırmayın ve alışveriş yapmayın. Zaten keseden belli olan bişey olsaydı doktorlar tahmin ederdi söylerdi erkenden
Aslaninannesi_ gozde-3535 bana burda herkes kız dedi sadece iki kişi erkek dedi biri elamommy işi sonuç erkek 😀
Demettemur Cuma günü 90 ihtimal Le kız dedi hala inanamıyorum bende kendimi erkeğe hazırlamıştım 17+3 hastalık gebeyim 😅
Pembe_bulut İnşaallah yanılmazlar canım 😅 ben de 9 haftalığım kız hissediyorum ama net belli olana kadar bişey alasım yokk hevesim yarıda kalsın istemiyorum
gozde-3535 Pembe_bulut ben de netleşsin istiyorum ana bi taraftan da onca kişi yanılmaz heralde diyorum denk geldiğim tüm tahmin gruplarına sordum ben çünkü 😂 tek tük erkek çıktı çoğunluk kız deyince de havaya girdik eşim bile prensesim napıyo diye seviyo karnımı😂
Parilti007 Genel şeyleri alabilirsiniz ama kıyafet tarzı şeyleri almayın bence önce cinsiyetiniz netleşsin
Demettemur gozde-3535 evet erkek denildi ama bende erkek bekliyordum süpriz oldu bizim için 3 lü taramadan sonra kesin konuşa bilirim dedi 🤣
Pembe_bulut gozde-3535 ayy inşaallah hevesiniz yarıda kalmaz yaa insan çok merak ediyor bu aylarda cinsiyetini 😂 bizim bebiş kesede tam ortada duruyor ya mecbur beklicem 😭
gozde-3535 babyiscoming_ ay doğru söylüyorsunuz ama burda herkes cinsiyetimizi bilenler diye post açıyor insanın inanmayacağı varsa da inanıyor😊🤷♀️
deletedmom43191 babyiscoming_ aynen öyle 4 5 ay niye beklesin yani doktorlar işinin ehli olan senelerce okulunu okuyan kişi bile bilemiyor erkenden buradakiler hemen biliyor
gozde-3535 deletedmom43191 öyle çok kız bebiş gördüm ki işte küçük bi ihtimal gibi kaldı sanki erkek olması kafamda😂
babyiscoming_ gozde-3535 sen doktorunu bekle canım en doğrusunu ve netini zamanı gelince söyleyecektir❤️
babyiscoming_ deletedmom43191 hiç sorma valla bir de kese zaten doktorun cihazı tutmasıyla değişiyor benim 6 haftalıkken uzundu 10 haftalıkken yuvarlak oldu😂