Hanifece21 12 haftalık hamileyim yarın ultrasonunum var acaba cinsiyeti öğrenirmiyim acaba çok merak ediyorum ve sizler tam kaçıncı hafta öğrendiğiniz ?
Mhtpgnby Hanifece21 12 haftalık ben gittiğimde öğrenememiştim canım ama kimisi tahmin yürütüyor .. benim ki hiç belli değildi😄
tugbamehmetbaki Hanifece21 13 te öğrendim ben ben istemedim doktorum dedi yoksa ben öğrenmek istemiyordum
ikican55 Hanifece21 doktorum 13. Haftada erkeğe benzetiyorum dedi. Tekrar 18. Haftada gittim kesin erkek dedi. İhtimalden bahsedebilir
Meleksu Hanifece21 12 hafta %90 kız dedi doktor 16 haftada erkek dedi canım 22 haftada detaylı ultrason da erkek denildi bakalım artık kısmet o haftalarda genelde yanılıyor doktorlar sonradan değişebiliyor
Shrydn Hanifece21 ben 11 haftamda oyrendim. Tabı cocugun kemik yapısı kilosu onemli. İnşallah oyrenirsin. Ama kesin demez doktor. Tahmın yurutücek
Sinemaleynaa Cinsiyeti söylerler ama genellikle yanılma paylari olur 🤦🏼♀️ Benim %90 erkekdi 5.ayima kadar şimdi öğrendik ki kız cinsiyeti ♥️
hunilimom Hanifece21 doktorunuz bir tahmin yürütebilir ama kesin öğrenmek için çok erken yanılma payı olur
Hanifece21 hunilimom walla bn yurt dışındayım buradaki doktorlar çok değişik bakalım yarın meler olacak
031965 Öğrensen de yanılabilir önümüzdeki haftalarda farklı bişey söyleyebilir. Yanıltıcı zamanlar çünkü oluşuyor şuan daha