Zeynep2525 Arkadaşlar bu hastane nasıl acaba? Doktorları, fiziki koşulları, sağlık personeli. Doğum yapan var mı acaba
Baharoloji Zeynep2525 ben bir kez kontrole gittim doktorun odasında usg yoktu ayrı başka yerden sıra alınıyormuş sonra özele devam ettim çocuk Acil falanda yok bence daha donanımlı hastane tercih edin
obli Zeynep2525 ben normalde özele takipliyim 2 kere acil durumdan gittim bana pek hijyenik gelmedi ayrıca çok kalabalık başka devlet hastanesine gitmedim onun haricinde diğerleri nasıl bilmiyorum ama bilkent şehir hastanesi daha iyiymiş okuduğum kadarıyla.
Merimeri06 Zeynep2525 ben yeni başladım oraya sincana göre çok çok iyi doktor da iyi sincana gittim ilk başta ultrason da üstün körü bakıp üzerine hasta alıyorlardı burda öyle degil hasta sayısı daha az olduğu için daha çok ilgilenildi şimdilik kontrollere buraya gidicem gibi görünüyor ama doğum için birsey diyemem ben bilkentte doğum yapmak istiyorum ilkinide orada yapmistim
asliianne Zeynep2525 Zeynep2525 ben 17 haftalık hamileyim göktuğ alakuş hocaya gittim sürekli doktor değiştirdim bu haftaya kadar .çok memnun kaldım kendisinden bebeğimin ultrason fotoğrafını bile verdi şiddetle tavsiye ediyorum kendisini