Zynp2022 Kocaeli sehir hastanesinde gebelik takibi ve doğum yapan var mı hangi dr la devam ettiniz Dr tavsiyesi istiyorum
mmihri Zynp2022 arzu hanımla gebelik takibim yapıldı. Doğum içinde şuan sancım var biraz daha bekleyip gidicem bakalım nasıl olacak 🥹
tugbaozdemirkan41 Zynp2022 17. Haftamdayım bi doktor tutturamadım içime sinen. Bu hafta için Nazan hanıma randevu aldım. Burada da çok iyi olduğundan bahşedilmiş. Eğer memnun kalırsam onunla devam etmek istiyorum
obiranne3 mmihri Zynp2022 Arzu hanımdada diğer arkadaşım doğum yaptı, onuda çok met ediyolar😍 genel anlamda çok iyi doktorlar çok anaç
mmihri Zynp2022 çok şükür kızımı aldım kucağıma 😊 çok memnun kaldım ebeler doktorlar çok güler yüzlüydü. Hastane zaten özel hastane gibi tertemiz odaları doğumhanesi çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim
Glsahe Bende şuracıkta cevapları bekleyeyim bari. Ben Emine Bihter Gündoğdu’ya gidiyorum 2 kere rutin kontrole gittim yarın da ilk gebelik muayenem için gideceğim İnşaAllah çok tatlı çok ilgili bir doktor 🌸
Aysu6565 tugbaozdemirkan41 kesinlikle nazan hanım derim mükemmel bir doktor bir çok doktora gittim orda ama onun gibi ilgilenen detaylıca anlatan yok
Busra2110 Şuan nazan hanıma gidiyorum kesinlikle çok tatlı bi kadın çok iyi biri hep ona denk getirmeye çalşıyorum 35. Haftadatım 10 gün sonrası için Mustafa göktana aldım onu da övdüler bakıcam doğum da şans zaten
Kbrayllmz Muayne esnasında eşleri alıyolar mı şehir hastanesinde kızlar devlet hastanelerinde almıyolar ama orasıda aynımı