m_mervee momandson_ şeker yükleme yaptınız mı benim ilk hamilelikte 27 haftalıkken 1100gramdı karın çevresi geniş deyip şekerden şüphelenmişti
Baby_B momandson_ 28+6 da 1500 dü benim bebiste 34 de gittim en son 2450 idi Sizinkide haftanizla uyumlu☺️😍 Saglikla gelsinler
momandson_ m_mervee yok yaptırmadım gerekli görmedim doktor da öyle bişey söylemedi ama her gittiğimde ilk haftalardan beri bebeğin kesesiyle uyuşmadığını önden gittiğini söylüyorlar
Bahar77777 Baby_B benim 24 haftalık iken 620 gramdı doktor iyi demişti haftasına gçre siz neler tüketiyosunuz bebiş kilo alsınndiye
momandson_ Bahar77777 Ben 22+5 haftalıklen detaylı ultrasona gittiğimde 620 gramdı benimki de özel bişey yemiyorum sadece muz ceviz kefir peynir ve bolca meyve çok tüketiyorum
Baby_B Bahar77777 24+6 da benimkide sizinkinden 300 gram fazla idi. Protein agirlikli besleniyorum Yogurt,et,tavuk,süt,peynir,sebze,muz,kasar ve kabak cekirdegi kilo aldiriyor bebise kesinlikle
Bahar77777 momandson_ bende aynı bi tek muz ve ceviz yiyemiyorum muzu bulamıyorum hep gök denk geldiği için cevizide hiç sevmediğimden yiyemiyorum onun yerine fındık yiyorm badem yiyorum
Tasya 31+6 1743 gramdı. Karın çevresi 1 hafta geride ama kilosu normal dedi doktorum sizlerin nasıl kızlar bu haftada olanlar nasıldı ?