Betamom Haftadayım. Artık daha hızlı büyüyorum. Bugüne kadar atopik nemlendirici kullandım ama bundan sonra riske atmak istemiyorum. Memnun kalınan ve kalınmayan bir kaç ürünü sıralarsanız cok sevinirim.
Kelebeekkk Betamom ben mustelayı kullanıyorum gayet güzel nemlendiriyor ayrıca normal nemlendirici de sürüyorum ziaja nivea gibi
plajterligi Betamom ilk hamileliğimde liearac ve bi oil kullandım şimdi 2.hamileliğim tekrardan aynı düzende devam edicem
Betamom nurmltli61 Ruumis plajterligi Girlmama Yukarıda sayfası yazan beyfendi içeriklerini inceliyor. En temiz olanlar bunlar. O yüzden bunlardan birni sormuştum ama sizin dediklerinizede bakacagım cok teşekkür ederim
Girlmama Betamom NaturAren çatlak kremi yazdı doktorum 34. haftada ü çatlağım var beyaz tenliyim pürüzsüz göbeğim
Kelebeekkk Betamom aynen içeriği de temiz 39+3 teyim hiç çatlağım yok. Ben bir de johnsos baby’nin nemlendirici jel yağını da en son duştan çıkmadan sürüp durulanıp çıkıyordum nemli kalıyordu karnım
Ckaderdem Ben hiç birşey kullanmadım çatladığım olmadı. Ablama doktoru e vitamini vermiş o çok memnun kalmış deneyin isterseniz