obli hacer__ çok değil bence ben 28.haftadayım 12 kilo aldım.🫣😄 zayıf hamile kaldım doktorum bir şey demiyor neyse ki.
Birbenbirbebek hacer__ 20 de 2.5 kg almıştım 23 oldum 6 olmuş 3 haftada o 3.5 kg nasıl aldım bilmiyorum doktorum dikkat et dedi 20 ile dogurcam sanırım 😔
Birbenbirbebek hacer__ 20 de 2.5 kg almıştım 23 oldum 6 olmuş 3 haftada o 3.5 kg nasıl aldım bilmiyorum doktorum dikkat et dedi 20 ile dogurcam sanırım 😔
arinmommy Ben de 20 haftalık hamileyim 9 kilo almışım bugün detaylıya girdim ve bakan doktor çok yanlış yaptığımı söyledi. Karbonhidrat şeker vs hayatından çıkar dedi sıkı bir sağlıklı beslenme diyetine başlıyorum bende.
Baby_B hacer__ karbonhidrati azaltin Kilolu degilseniz 14 kgya kadar alabilirsiniz Kiloluysaniz cok almamaya calisin 34+4 deyim 6 kg aldim
Zeynnnn hacer__ ben de 20 haftalığım ve 12 kilo aldım şuan siz 5 kilo için fazla olduğunu düşünüyorsunuzzz🙀
anonimuye hacer__ 36. Haftadaym 16 kilo aldm birde sürekli bulantım oldugu için cokta yiyemiyordum nasıl aldm anlamıyorum hamile olmadan daha cok yiyordum
esraaaes hacer__ bende 20 haftalıkken 5 kilo almıştım ama doğuma kadar toplam 9 kilo aldım 7 . Aydan sonra hiç kilo almadım
Mry2020 esraaaes 7.aydan sonra nasıl hiç kilo almadınız neler yaptınız acaba çünkü esas o zaman alınıyor genelde
Mervecimmm hacer__ 26. Haftaya kadar 8 kilo almıştım doktor çok hızlı gidiyorsun demişti. Sonra sadece karbonhidratı kestim. 2 aydır hiç kilo almadım.
Mry2020 hacer__ 19 a kadar yaklaşık 3.5 kilo almıştım sonra 20de bir buçuk birden aldım 5 oldu bir haftada nasıl aldım anlamadım karnım da bir haftada çıktı böyle olunca
esraaaes Mry2020 çok fazla yemiyordum sık sık ve az yiyordum haftada 3 ya da 4 gün yürüyüşe çıkıyordum ayriyeten bişey yapmıyordum
Mry2020 esraaaes ben pek yürüyüş yapamıyorum henüz ama çalışıyorum öğretmenim o bile çalışmak bile yoruyor şimdiden havalar ısınınca yürüyüşe başlıcam inşallah
hakkah24 hacer__ Azıcık dikkat ederseniz duruyor o hızlı kilo alımı. Ben de o haftalarda öyleydim hatta ilk iki ay üç dört kilo aldım 30. Haftadayım 7 kg ile devam ediyorum