ellam Burcu3572 daha da yeni yedim ya bilsem yemezdim 😅 şu bi hafta yemiyim bari son 7 gün narsızlığa dayanırım elbet
Burcu3572 ellam bence ye boşver sonra bebek çıkar surat yapar o ne derse o artık alıştırdın ne yapçan
Kubra3005 Burcu3572 bende öyle yiyordum ağrı yaptı kasıklarımda Doktorum hergün yeme dedi Bazen rahim kasılması yapabiliyormuş Siz doktorunuza danışıp yemeğe devam edin
Burcu3572 Kubra3005 bende de hep ağrı vae bende rahim büyüyor ondan diyordum acaba nardan olabilir.mi
Burcu3572 Kubra3005 evet evet bende de öyle valla doktora sorasım geldi benim doktora da rahat biri ölüyorum desem hamilesin allahın emri diyor
Kubra3005 Burcu3572 bi süre ara ver farkı göreceksin Hamilelikten kaynaklı tabiki ağrılar oluyor ama bu farklı oluyor
Ozderr Burcu3572 öf ben kendimi bildim bileli nar yememiş biri olarak bu postu gördükten sonra nar suyu aşerdim 😂😂 saat bi buçuk kara bahtım kör talihim 🤪
Szynps Burcu3572 ben de ilk haftalarda kilolarca nar yedim ama dr a sormuştum aynı şeyleri ben de duydum çünkü yiyebilirsin demişti