Nisannurr Dün yaptığım test bu şekilde Bu sabah yaptığım da aşırı aşırı silik hatta hayali çizgi çıktı. Testler prodoctor marka. Sizce iğne etkisi mi ? Yoksa gebelik var mıdır ? Dün ki iğne etkisi zaten azmış dün ki testte silikti hala bugüne kalır mı sizce ? Bu sabahki testim
Liimon Nisannurr 11. Güne etkisi kalmıyor ama 12. Gün kan verilir zaten yine de heveslendirmek istemem. Benim8. Günde hiç belli olmuyordu
Gks_01 Nisannurr iğnedendir canım bende 10. Gün yaptım bariz çizgi vardı 11. Gün akşam kan verdim 2.62 falandı yükselmedi o ayrı
ozge1001 Nisannurr benim 12. Günde iğne etkisi geçmişti bazılarında 14 güne kadar sürüyormuş kan verseniz bile iğne etkisinden de pozitif çıkabilir siz yinede dikkatli olun
Lovebaby27 Canım benimde 11.günümde aşırı silik olmuştu hergün test yaptım ama negatif oldu maalesef 14 günü geçmeli toplam
Nisannurr Lovebaby27 yarın kayağa gidecez eşimle. Hamilemiyim değil miyim anlamaya çalışıyorum korkuyorum bir şey olur diye 😂 yani iğne etkisi olsa da bugüne geçmez miydi sence ? Çünkü dün ki testte silikti
Kubusnn Nisannurr o zaman bugün bir kan verin zaten 2 saatte çıkıyor sonuç ben çok bilmiyorum kanı da etkiliyor mu iğne
Lovebaby27 Nisannurr evet iğnenin etkisinden zaten belirtiler oluyor canım hcg hormonu salgıladığı için
Nisannurr Liimon 10.gün ve 11.günün testlerini koydum canım. Yarın son testim kaldı onu da yapacam inşallah pozitifi görürüm ya bu iğne tedavisi olarak son hakkımdı