Nymom Canım kızlar emzik önerilerinizi alabilir miyim? Çünkü bazı bebekler kabul etmiyor öğürme refleksi oluşuyor bebeğin kabul edeceği güzel hijyenik emzik önerebilir misiniz?
Bebekmert Nymom ilk bebegimde mamajo kullandım bunda da yine mamajonun damaklı ve komple silikon olan iki emziginden aldım
mervedmrcn Nymom chicco almıştım birde philipsinkini chiccoyu tutuyor ama sonrasında hemen atıyor philipste hiç öyle bişey yaşamadık uyurken veriyorum uykuya dalınca kendi bırakıyor direkt ☺️ kesinlikle philips avent tavsiye ederim
Aydnkynk Nymom bi doktordan dinlemiştim ağız diş yapısını bozmaması için chicco pscio farma gibi modeli var onu göstermişti marka vermeden bende oğluma onu kullandım şeffaf bi emzik şekil olarak bebeğin dudaklarına da yapışmıyo suları aktığı dönemlerde tahriş olma sorunu olmamıştı
Begumsen Avent almıştım, sonra bibs kauçuk emzik aldım ikisini de tutmadı. Doktor önerisi ile 1. Aydan sonra verdik tutmadı. En baştan verenlerin daha çabuk tuttugu söyleniyor
Parinas Nymom avent alın direkt. Hem hafif hem meme reddi yapmıyor çok memnun kalarak 4 5 markadan sonra almıştım. Bebeklerin %98i seviyormuş ayrıca ☺️reklam yapar gibi oldu ama tecrübe işte 🤷🏼