Kur Bilen var mı kızlar telefondan söylemiyorlarmış i, birde Dr sibel mutluya giden memnun olan var mı
Krema Kur ben Aralık ayında 460 TL’ye yaptırmistim orada, Mine Atlı doktorum. Su an kaç olmuştur bilemem, yeni yıldan sonra zamlanmis olabilir.
biranne_birbebek Kur ben de yarın gideceğim, büyük ihtimalle yarın yaptırırım öyle konuşmuştuk doktorla 😊
biranne_birbebek Kur tekrar merhaba, ben şeker yüklemesi, kan ve idrar tahliline 1255 tl ödedim. Öğleden önce verdim hepsini öğleden sonra çıktı.
Kur biranne_birbebek canım bende bugün şeker testi yaptırdım öğleden sonra çıkacak dediler ama e nabıza bakıyorum yok sende gözüküyor muydu? Birde Sibel hanımın asistanı kendisi mi döndü size aradım bekliyorum dönüş yok
biranne_birbebek Kur medicalparkın uygulamasından bakmıştım, dedikleri saatten önce çıktı. Ben mine hanıma gidiyorum, sonuç çıkınca ona atmıştım☺️
Cerennn94 Bende ayın 7 sinde yaptırdım şeker yüklemesi ama içinde idrar tahlili vardı 1.000 küsür verdim ama tam net hatırlamıyorum Mine hanıma gidiyorum gayet memnunum