Eked Bebeginde anne karnında spinabifida ve hidrosefali teşhisi olan varmı acaba doğum süreciniz nasıl oldu merak ediyorum şuan 36. Haftaya giriyoruz cok az kaldı miniğimle kavuşmamıza bizi neler bekliyor biraz tecrübeli annelerden bilgi almak istiyorum
deletedmom43191 Eked duyduklarım hep riskli diye doktor heyet kararıyla aldirmisti bebeğini ilk kez sizin gibi yüksek haftaları duydum açıkçası
Meliss00 Eked Benim bebeğimde tam olarak bir teşhis koyulmasada spinabidifa bulguları vardı omurgada açıklık beyninin bir tarafı gelişmemişti kalbinde birçok sorun vardı çok fazla bulgusu oldu maalesef sizin bebeğinize tam teşhismi koyuldu
Eked deletedmom43191 evet bizede aldırmamız söylendi ancak karar bizimdi meleğimiz bizi seçmişken ona kıyamazdık olabildiğince yanında olacağız Allahın izniyle
Eked Meliss00 doğum yaptınız mı yaptıysanız ameliyat oldumu bize 72 saat içersinde ameliyat olması gerektiği söyleniyor bizi neler bekliyor bilmiyorum ama bebeğimi bırakmak istemiyorum sonuna kadar savaşmak istiyorum 10 martta doğum yapcagım günümüz belli oldu🥹
Meliss00 Eked 36. Haftamda kalp ritmi bozulduğu için acil sezeryana alındım doğduğu an kalbi durmuş sonrasında tekrar döndürmüşler hayata ama 2 gün yaşayabildi maalesef umarım sen sağ salim kucağına alırsın Allah uzun ömür versin bebişe 🙏🏻
Eked Meliss00 ahh canım benim rabbim cennetinde kavuştursun 😔 umarım güzel bir mucize olur bizim için
Asncn SongulK neye göre diyolR beyın dolulugu var dusuyorda cıkıyorda ve başı 3 4 hafta çnde ama net bsy demedıler
Derya034 Eked Canım çok çok geçmiş olsun dokdor ali ekiz var o amaliyat ediyo ve böyle hadtaları amaliyat olanlar var gayet sağlıklı hiçbirşey olmamış rabbim sağlıklı sıhatlı kucağına almak nadip etsin🙏🙏🙏