Aylaa123 Esrakalkanc been 15 gümlüklen felan başlamıştım ama benim bebeğim doğduğu gün bile başını çok dik tutuyordu kendi başına sağa sola devirmiyodu o zamanlar günde 2 kere 1 dk olarak ilerlemiştim
Aylaa123 Esrakalkanc yaptırıyorum kitap okuyorum önüne borcamla su koyuyorum içine ellerini fekan sokuyor ayaklarına destek yapıyorum kendini ittiriyor ileri doğru 3.5 aylık suan
ayse5487 Aylaa123 ayy maşallah 🧿 ben de 15 günlükten başlanılmalı şeklinde okudum inşallah doğunca ben de minik minik başlıycam sizinki gibi olursa çok iyi ☺️
Aylaa123 ayse5487 tamamen bebeğinize göre yol çizersiniz zaten yaptıkça kasları gelişiyor çok zorlamadan yavas yavas başlatırsınız 🙂
Aylaa123 ayse5487 her bebeğin gelişimi farklı ama kasları güclendirip etkinlik yapılınca evet gelişimine çok faydası oluyor sadece tummy time değil bol bol kitapta okuyun hatta suan bile okumanızın çok faydası var ben hamileykende çok kitap okudum bebeğime
ayse5487 Aylaa123 ayy evet kitap seven bir bebek-çocuk olması ne güzel inşallah benim minnağım da öyle olur 🥰