Kuumsaal77 hyhyk bende erişteli yeşil mercimek çorbası yapmayı düşünüyorum ama yanına ne yapsam bilemiyorum 🥲
Aslaninannesi_ hyhyk ay zaten hamileyiz bu halde yapmak zor kıymalı patates yap fırında yanına bir şehriyeli pilav yeter 😀
hyhyk Aslaninannesi_ fırında börek ve çorba yapcam yeter diye düşünüyorum valla günün yarısı ne yemek yapsak diye düşünmekle geçiyo 😃
Kursatsmommy hyhyk bugün yemek yapmama kararı aldım dışardan balık pişirticez bayadır yemiyorduk zaten 😅
5_erkek_annesi hyhyk malesef bulantılar geçseydi bide hiç iştahım yok canım hiç bişey istemiyor başından beri 😏
Mercan0652 hyhyk dün eşim paça çorbası yapmıştı ama ben suyunu içiyorum sadece 🤭 o var pazı yemeği bide makarna yaparım belki salata falan bende ne yapcami bulamıyorum.D
asena9 hyhyk dün şehriyeli yayla çorbası ve ıspanaklı börek yapmıştım bugüne çorba kaldı yanına özbek pilavı yapacağım fikir olur belki🤍☺️
hyhyk asena9 ay bende ıspanaklı börek yaptım bide şehriyeli tavuk çorbası yapacağım teşekkür ederim 🥰☺️
hyhyk 5_erkek_annesi bende 13 haftadayım bulantılarım azaldı çok şükür sadece çok fazla koku hassasiyetim var 🥺 kişiden kişiye değişiyo demek ki canım Allah yardımcımız olsun ❤️🙏