2zannelerii Canlar İstanbul Anadolu bölgesinde bildiğiniz özel hastane varsa paylaşabilirmisiniz perinatoloji bölümü olan
Kudret99 2zannelerii özel hastane değilde Ümraniye devlette prof.dr murat muhcu vardı ikili testimde bayağı detaylı bakılmıştı
defneezvrk Marmara eğitim araştırma hastanesinde var ben orda takipliyim detaylı ultrasonumu da oldum
defneezvrk 2zannelerii ama şöyle söyliyim direkt randevu alınıyomu bi bilgim yok benim şu şekilde oldu ikili test orta seviyeye yakın çıkmıştı eğitim araştırma da iyice inceliyolar her detayı tıbbi genetik beni yönlendirdi
Mevzulal 2zannelerii çok memnunum 40. Haftaya girdik. Bu hafta içinde doğum bekliyoruz inşallah. Doktorumdan da hastaneden de çok memnunum
Kudret99 2zannelerii Takipli hastaya bakılıyor dendi bana sonra muayeneye randevu alıp gittim biraz ters konuştu doktor bakmıyoruz yine başka yerede git dedi ama özeldeki doktoruma sonuçlarımı gösterdiğimde herşeyine de bakmış dedi
2zannelerii Mevzulal valla Anadolu da %70 hepsi hisarı tavsiye etti bende bundan sonra oraya gideceğim çok saol Allah razı olsun
Mevzulal 2zannelerii umut hanımı öneririm zaten 2 doktor var herkes umut hanımı çok beğeniyor. Rica ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah 💕
Kudret99 Eylley perinatoloji bölümünden çok kolay şekilde aldım ben randevu sisteminde prof olduğu yazmıyor ama kapısında yazıyor ve özel muayeneside varmış dışarıda doktorun