Klcarslnn Kızlar 24+4 haftalık gebeyim geçen yıl şubat ayında Tetenoz aşısı oldum gebelikte tekrar olmam gerekiyor mu ilk dozu bilgisi olan var mı
Ezgiserce Klcarslnn gebelikte yine olmalısın diye biliyorum doktorunla ve sağlık ocağındaki ebeyle bir görüş derim
Oykulum-61 Klcarslnn ben ilk hamileliğimde olmuştum ıkı doz bu hamileliğimde de bi dozun kaldı dedi sağlık ocağındaki hemşirem onu yaptı sadece
myangelson Klcarslnn 2 sene önce yaptırmıştım 2 doz bu hamileliğimde de tek doz yaptır dedi perinatoloji
Zahideftm Oykulum-61 ben de olmuştum ilkinde ikinci de de iki tane olacaksın diyorlar birini oldum diğeri için çağırdı ne bu anlamdım ya bilgisi olan var mı
Klcarslnn acmznu sadece 2. Dozu mu oldunuz ? Doktoruma sordum aile hekiminle görüş aşı takvimine baksınlar küçük yaşlarda olmuşmusun diye dedi yarın aile hekimine gideceğim ama size de sormak isterim bilgisi olan vardır belki diye
acmznu Klcarslnn tek doz oldum mart ayında aşı olmustum hamile değildim o zaman haziranda hamile kaldım kasımda 24 haftalıkken oldum tetanoz aşısını baska olmadım
Klcarslnn acmznu bende gidip bi sorayım en iyisi ikinci dozu ne zaman yapacaklar ilk doza gerek yok muhtemelen , tekrarlanması için 10 yıl geçmesi gerekiyor diyor internette