bebegimd7 Leylabngll RABBİM yüzünüzü güldürsün. Burada görmüstüm testi peçetenin üzerine koymak sonucun yanlış çıkmasına sebep oluyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer doğruysa bilin istedim.
Leylabngll Nilayy95 Cimcime30 Mavipatik Silayuksel Kelebekkkk34 Ervahayal Selim_Alparslan Leylabngll kızzzlllarrr bakar mısınız bu pik oldu değil mı ayyy elım ayağım titriyor nasıl stres bastı nasıl kızlar bakın nolur 😍❤️❤️❤️❤️
Cimcime30 Leylabngll pik gıbı duruyor yarın bellı olur tam koyu olursa yarındır pik ama bugünü de degerlendır
Selim_Alparslan Leylabngll canım aksam kesin yumurtlarsin hazır ol bugün ve yarını degerlendir mutlaka
Cimcime30 @“Leylabngll”#p35720137 aa bır dakika tamam tamam pik olmuş hatta t daha koyu degerlendır cnm darısı bana ya hala yok 18.gun oldu
Leylabngll Cimcime30 T cızgısı C. Cızgısı ıle ya aynı olmalı veya da T cızgısı C den daha koyu olmalı diye bılıyorum ama bılenler varsa yazabılır mı
Selim_Alparslan Leylabngll canım yumurtlamak üzeresin zaten yumurta akı gibi akintin gelicek ondan da anlarsın bil ki yumurtladin bu 3 günü mutlaka degerlendir
Ftrhn Leylabngll pik değil canım yakındır ama. Geç adet görüyorssn eğer döngün uzunsa o zaman geç yumurtlama görürsün devam et yapmaya
Leylabngll Selim_Alparslan aaa yumurtlama olmamış mı hala yanı ama ya ıkısı aynı koyulukta yada T cızgısı daha koyu olduğunda yumurtlama olmuyor mu
Selim_Alparslan Leylabngll canım yumurtlama ya gerçekleşti yada gerçekleşmektedir yani akşama kesin daha koyu olur. Aksam 2 saat sıvı almayı kesip ondan sonra tekrar test yap istersen
Leylabngll @“Cimcime30”# Cimcime30 sımdı gördüm yorumunu canm sen ne durumdasın ınsaAllah sende bugün yarın pik olursun