Leylabngll Bugün 16. Gun ve ilk kez bu kadar koyu gördüm bırde akşam 5 gibi yaptığımda testlerim çok çok sılik çıkıyo bunu öğlen 2 de yaptım saat fark ettırıyor mu ya
Nilayy95 Leylabngll merhaba sol üstte üç noktadan resim yükle sekmesinden resim yükleyebilirsiniz 🌸 resmîniz yüklenmemiş
Kelebekkkk34 Leylabngll hayır canım yumurtlama olmamış malesef ki yandaki çizgiyle aynı renk olması lazım
Leylabngll Nilayy95 yukledım 🌸 lütfen yorumlar mısınz yanı kafayı yıcem dün öğlen yaptım oda hafıf koyuydu akşam 5 6 arası yaptım çok silik çıktı bu attığım da. Beş dk önce yaptım yanı saat 2 de bu koyuluk yeterli mı değil mı
Leylabngll Nilayy95 Cimcime30 Mavipatik Silayuksel Kelebekkkk34 Ervahayal Selim_Alparslan Leylabngll kızzzlllarrr bakar mısınız bu pik oldu değil mı ayyy elım ayağım titriyor nasıl stres bastı nasıl kızlar bakın nolur 😍❤️❤️❤️❤️
bebegimd7 Leylabngll RABBİM yüzünüzü güldürsün. Burada görmüstüm testi peçetenin üzerine koymak sonucun yanlış çıkmasına sebep oluyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer doğruysa bilin istedim.
Ftrhn Leylabngll pik değil canım yakındır ama. Geç adet görüyorssn eğer döngün uzunsa o zaman geç yumurtlama görürsün devam et yapmaya
Mavipatik Aynı saat aralığında yapmak gerekir. Sabah akşam 2 ve 5 arasında çok fark olacağını sanmıyorum. Diğerlerine göre koyuysa (çizgiler aynı koyuluktaysa) piktir değerlendirin bu günü 🌸
Leylabngll Mavipatik oncelılerde bu Canm en sondakı bugüne aıt bu koyulaşır mı bılmıyorum yanı düşün düşün kafayı yedım yumurtlama olacak mı olmayacak mı diye
Leylabngll Cimcime30 ben hep aynı saatlerde yapıyorum yanı hep 5 6 gibi yapıyorum hıc şaşmaz ama dün ıkı tane yaptım hem 2 de hem 5 te dünkü 2 de yaptığım bı tık koyulaştı 5 de yaptığım çok siliktı bugün de 2 de yaptım bırde 5 6 arası yapıcam bakalım nasıl bı fark var
Mavipatik Leylabngll bugün ki koyulaşmaya başlamış yarın daha da koyu olurr diye düşünüyorum. Bende 19,20. Günde falan görüyordum yumurtlama yapmaya devam et canikom 🌸💓
Selim_Alparslan Leylabngll 2 güne yumurtlarsın benimde öyleydi canım sabah cok erken ilk idrarla yaptım yumurtlama olmus hemen degerlendirmistik. Yumurta 8-12 saat canlı kalıyor diye biliyorum.
Leylabngll Cimcime30 anladım umarım bugün yarın yumurtlamamız olur bebek fıkrınden çok bu yumurtlama ya takıldım her gun bıtımını sabırsızlıkla bekler oldum
Leylabngll Mavipatik pekı canım sence ovulasyon testlerını öğle saat 2 de yapmak mı mantıklı yoksa aksam üstü 5 6 arası mı yapmak ❤️