Masalada-annesi Merhaba kizlar bu hafta nasıl geçiyor sizde ne gibi belirtiler gösteriyor gelin konusalim
Kartanesi-24 Masalada-annesi 9+2 yiz bizde bu aralar biraz sıkıntılı geçiyor kanamalarım falan oldu karın kasık ağrılarım var koku hassasiyeti göğüs hassasiyeti var halsizlik çok var sizin nasıl geçiyor
Kt52 Masalada-annesi 9+2 deyim midem berbat sürekli aç gibiyim bulanıyor arada kasiklarima kramp giriyor karın ağrım hafiften var bakalım haftaya muayenem var
Masalada-annesi Kartanesi-24 Bendede göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı dışında bir belirti yok diyebilirim bugün doktora gittim ultrason çok kötüydü bebisi görebilirim ama içim rahat etti çok uzun bir sureymis gibi geliyor bana vakit geçmiyor
Masalada-annesi Kt52 inşallah sağlıkla bebiisini gorursun 🙏🏽 benim 2 gebeliğim bir oğlum var 7 yaşında fakat sanki ilk gebelik gibi bilgisiz hissediyorum kendimi 😁 oğlumda aşırı bulantım vardı şimdi bulantı vs hicbirsey im yok
Kt52 Masalada-annesi benimde ikinci gebeliğim oğlum var üç yaşında onda da aynısı olmuştu prilamda etki etmiyor :(
Masalada-annesi Kt52 Tuzlu salatalık denedinizmi veya limonlu ayva tüketebilir Deniz eğer en olmadı maden suyu iyi gelebilir diye düşünüyorum