Eemmyy Fatmanur12345 yapmıyorlar die biliyorum , devlet hastaneleri sonuna kadar vajinal doğumu destekliyor çok saçma bi şekilde 😏
Daisyy000 Fatmanur12345 Mecbur olmadıkça yapmıyorlar. Benim bebeğim makat duruyordu o yüzden direk sezaryen günü verdiler
Fatmanur12345 AnayimBenAna_ bebeğin başı iki hafta önde normal yapamam kızlar doktorla konuşsam yapmaz mi
AnayimBenAna_ Fatmanur12345 zaten bebeğinin kilosu fazlaysa belli bir kilodan sonra sezaryen yapar bence. Doktorla görüşün
Gzde4507 bulutsm bazı doktorlar direk sezaryen yapıyor ama normal doğum istemeyen doktorlarda var. Öyle duymuştum
Kalbiminsesi Fatmanur12345 sen yapamicani.nerden biliyosun kuzum bidw ilk dogum herkes nasil yapiyor kendini sartlama Allh o fizyoljiyi hepimize vermis zatn aksi bi durum olursa zorlamaz dr lar ama korkudan kaynakli gibi seninki kendine telkin ver
serap_momy Fatmanur12345 eğer normal doğuma engel bi durum varsa tabiki sezeryan yaparlar mesela kafası büyükse yada herhangi bi sağlık sorunu durumunda onun dışında keyfi olarak sezeryan yapmıyolar umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişinizi 🌸