BENA Kızlar vajinamın alt kısmında batma var sanki damarlar üst üste binmiş hissi başına gelen var mı yürüyemiyorum bile ağrı yapıyor henüz 31. Haftadayım sancım Yok sadece alt damarda ağrı var dediğim gibi oradaki damarlar ağırıyor resmen
RabiaRabia BENA bebek büyüdüğü için ağrı ve batma hissediyorsun. İlerleyen zamanlarda daha da batma hissi olacak
Polo BENA aynı haftadayız bende de aynen Özellkle kukumun sağ tarafı Batıyor adım atarken otururken yatarken Ayrıca bide kasıklarımda baskı var ağırlık var
yamacinannesi BENA benimde öyleydi canım doşuma kadar ağrıdı. Alışmıştım o ağrıyla yaşamaya😂 doğumdan sonra geçiyor
BENA Tuğbacım hala makat pozisyonunda onu anlayabiliyorum ayakları Rahime vuruyor Çünkü bu o değil yürüyemiyorum resmen
BENA Rabiacım çok korktum açılma oluyor diye düşünüyordum bende yanı damarım öyle bir ağrıyor ki ağrısı ta afedersiniz makata vuruyor damar ağrısı sağ tarafım ağrıyor resmen sağ bacağıma basamıyorum
BENA Polo aynen Benimde sağ taraf bugün biraz gerildim sonrasında başladı tam kukumun sağ tarafı batıyor yürüyemiyorum ağrı çok damarlar birbirine girmiş sanki offf nasıl geçer acaba?