Melisafurkann Dmlakrbg bende duymuştum bunun takviyelerini mi kullanıp kaldınız muayenesine mi gittiniz yoksa
Nuriay Nur67 hayiti dogru sekilde kullaninca ، çok faydasi oluyo aslinda Aslan pençesi cok iyi ben kullandim
Nur67 Nuriay evet ama hayıt macununa 800-900 tl vermek yerine kendimiz alıp kullanabiliriz gereksiz pahalı ve faydasını ben görememiştim
Lovebaby27 bebegimolacak canım bende aldım c life geldi yarın başlıycam inan bende çok yoruldum her yolu deniyoruz 🥺🥺😢
erikarpuz bebegimolacak nihalin bahçesini eşimle 1 ay kullandık bir işe yaramadı ama benim yumurtlama veya sperm problemim yoktu
[silindi] Mrb aldınız mı ya ben de çok kararsızım nihalin bahçesine denk geldim erkekler için de macun varmis ama guvenemedim aldınız mı naptınız??
Sizdenbirii1 tuba-berfin bende kullanmak istiyorum da yanında ek olarak ne kullandınız fikir olsa banada
tuba-berfin Sizdenbirii1 nutraxinin takviyelerini kullandım. C-d-zinc var omega-3 bi de magnezyum kullandım. Zaten inositolün icinde folik asit var ama ben yine de ek olarak bir de folik asitini kullandım nutraxinin