Mucizeem__ bebegimolacak o nedir bende 2 yıldır planlıyorum olmuyor +pcos Eğer faydaliysa beni aydinlatabilirmisniz
Sbrn78 bebegimolacak canım internetten ürün alma bence nacizene fikrim tabiki🥰 doktora git iyi alanında basarılı bir doktor sana vitamin ilaçları veriyor zaten evet anlasmalı olarak isim veriyor vitamin takviyeleri de ama zaten içerik genel olarak aynı hormon testlerini esinle birlikte yaptırmıs dr muhakkak zaten o sonuclarla gittiginde utrasonla muanede her hangi bir sorun yoksa esine ve sana vitaminler veriyor bilmiyorum belkide kulanıyorsundur ama internetten ürün almamalıyız bence çünkü ne koşullarda hazırlanıyor özellikle bu hayıtacunları falan bilmiyoruz mesela her ay yumurtlugormusun catlıyormu önce bir ay bunun takibini yapıyorlar sonra gumurta gelistirici ilaclar veriliyor takip ediliyor sonra catlaması icin bilmiyorum pocos varmı yada görünümü varmı ama en az dan daha strestsiz bir sürec gecirmiş olursun🌼🌼
Haticee11 bebegimolacak c life polikistik over için kullandım ben aşılama yapacaktık 4 tane yumurtam büyüdü o macunla hiç ilaç kullanmadım yasal olarak yasak diye yapmadılar iğne aşılama için 😂😂
UraSsmom bebegimolacak Ben hastanede çalışıyordum doktorum yumurtalıkların çok tembel tedavisiz çocuğun olmaz demişti. O sıralar bu C life macunu duymuştum 2 yada 3 kutu sipariş vermiştim hatırlamıyorum. Başlamadan hamile olduğumu öğrendim birine hediye ettim. Sonra hamile kaldım dedi ama çok da güvenemiyorum tanıdığım biri değildi kpcam görüşmemizi istemiyo falan diyip irtibatı kesmişti 🤧 O sıralar çok araştırmıştım bu macunu ama diğerini hiç duymadım. Allah gönlünüze göre versin 🤲🏻
Deletedmom_247 ben c life kullandım yaklaşık olarak 2-3 ay ama sonuç alamadım kuzum maalesef. Nihali bilmiyorum hiç
bebegimolacak Deletedmom_247 ikisini de çok övüyorlar tabi bu sırada eş de bir şeyler kullanmalı bence
Deletedmom_247 bebegimolacak eşime keçi boynuzu pekmez özü gibi bir şey yedirmiştim ama zaten eşimde de bende bir sorun yok :( olmuyor sebepsiz yere
AlyaO bebegimolacak sitolart kullan bir şeyin yoksa iki kere doktor tavsiyesi ile aldım ikisi de işe yaramıştı bende hamile kalmıştım.
Safinaz35 bebegimolacak nihalin bahçesinden macun aldığımda kistler erimişti oluşmamıştı kullandığım sürede .
tuba-berfin Ben inositol takviyesi almanızı da öneririm hayıt otu kullandım bi süre ise yaramadı bende inostiyol ve yanına ek takviyeler aldıgım ay hamile kaldım
Nuriay Nur67 hayiti dogru sekilde kullaninca ، çok faydasi oluyo aslinda Aslan pençesi cok iyi ben kullandim
Sbrn78 Deletedmom_247 canım sebebsiz yere olmuyorsa yumurta tembelliği falan vardır belki bende aynı durumdaym sebeb yok malesef her doktor iyi bir sorun yok dedi gonderdi ama var yani neden olmuyor bence var yani simdi doktorumla yumurtam normal büyüyüp catlyormu diye kontrol edicegiz bu arada vitamin ilacları falan belki olumsuz olacak ama bu sekilde ilerlemek insanı daha az strese sokuyor benim amh degerim düsükmüs tabi sınrda yani ama doktor daha iyi durumdasn önce altarlatifleri degerlendirelim dedi sende bu sekilde ilerle 🥰🌼
Deletedmom_247 Sbrn78 canım hepsine baktılar her şey normal amh 4.3. artık en son rahim bilmi kaldı onu da regli olduğumda gidecekmişim bat yarın regl olmayı bekliyorum :(
Sbrn78 Deletedmom_247 benimde öyle bi ay yumurta büyütme catlatma iğnesi falan denicekler bakalım hepimzi icin hayırlısı olsun sizde bu şekilde deneyin belki olumlu sonuc alrsnz 🥰🌼
Sbrn78 bebegimolacak klome/etu catlatma iğnesi uygulandımı bu şekildede hamilelik elde eden çok var ama hepimzi icin hayırlısı olsun çok zorlu bir süreç gercekten
Deletedmom_247 Sbrn78 denedik kuzum hepsini denedik. letu,flomen,femara,ovitrelle. maalesef olumsuz sonuçlanmıştı. Artık bakalım nasip ya ne diyim ki
Sbrn78 bebegimolacak anladım canm hayırlısı işallah en kısa zamanda güzel sonuclar görmeyi nasip etsin allah🙏😌